Applicatieontwikkeling

Qualogy ontwikkelt (internet)applicaties waarbij we altijd inzetten op een optimale combinatie van bewezen technologieen als Oracle & Java en nieuwe technologieen als GWT, Flex en HTML5. Een analyse van uw huidige ICT-infrastructuur, de bijbehorende kansen/bedreigingen en een inventarisatie van de wensen die u aan uw applicatie stelt, liggen ten grondslag aan ons advies. De integrale inventarisatie, evenals onze aanbevelingen, treft u aan in een overzichtelijk rapport. Een waardevolle bijdrage aan uw besluitvormingsproces en een onmisbare blauwdruk voor later te starten trajecten. 
 
Capaciteit
 
Qualogy biedt haar applicatieontwikkel-capaciteit zowel aan in de vorm van projecten als op basis van tijdelijk inzetten van onze specialisten op uw eigen projecten (detachering).
 
Projecten:
 
Qualogy neemt projecten zowel in-huis op haar kantoor in Rijswijk, als op locatie aan. Indien gewenst end-to-end op fixed price-basis. Projecten worden volgens Scrum (zie ook Agile Consultancy) uitgevoerd, wat de interactie met de eindgebruikers en het werken in kortcyclische iteraties waarborgt.
 
Specialisten: 
 
Treedt er een piek op in één of meerdere arbeidsprocessen? Heeft u tijdelijk een echte specialist nodig? Is een medewerker in vaste dienst op termijn geen haalbare kaart? Ook dan biedt Qualogy uitkomst. We beschikken over hoogopgeleide, ervaren mensen die snel en doeltreffend inzetbaar zijn in iedere fase van uw automatiseringstraject. De rollen die Qualogy voor uw kan invullen zijn onder andere:
 
– Oracle Ontwikkelaar
– Java Ontwikkelaar
– Business/Informatie Analist
– DBA
– Projectleider
– Tester
 
Ook voor Scrum-rollen als scrummaster en product owner bent u bij Qualogy aan het goede adres.
 
Meer over applicatieontwikkeling?
 
Bel 070 319 50 00 voor meer informatie over wat onze applicatieontwikkelaars kunnen betekenen in uw automatiseringsscenario.

Contact

Hebt u vragen of suggesties?

Mail info@qualogy.com!


De Bruyn Kopsstraat 9

2288EC Rijswijk (ZH)

The Netherlands

+31.(0)70 319 5000

  • Blog

  • Tags

  • @qualogy_news

  • @qresources

  • Reacties