Oracle Consultancy

Aan de hand van een grondige inventarisatie van uw huidige ICT-infrastructuur en de eisen waaraan uw toekomstige systeem moet voldoen, adviseert Oracle Certified Solution Partner Qualogy u – op objectieve en onafhankelijke wijze – in het ruime aanbod van Oracle-producten en mogelijkheden. 
 
Maatwerk  
 
Onze Oracle experts ontwikkelen, implementeren en onderhouden volledig op maat gesneden toepassingen, op basis van de laatste Oracle-tools.
 
Integration Services  
 
Binnen iedere organisatie (en tussen afdelingen of locaties onderling) hangt het goed functioneren van bedrijfsprocessen af van een optimale integratie van ICT-systemen. Qualogy helpt u bij het creëren van overzicht en samenhang tussen organisatie, processen en automatisering. En uiteraard verliezen we als architect, ontwerper en innovator, tijdens de integratie van applicaties, deze nooit uit het oog.  
 
Migraties  
 
Nu steeds meer softwareproducenten de support van client/server ontwikkel- en productieomgevingen beëindigen, wilt u natuurlijk graag weten waar u aan toe bent. Want hoe stelt u de gedane investeringen in uw applicatiesystemen veilig en bepaalt u tegelijkertijd een toekomstgerichte ICT-strategie die aanzienlijke kostenbesparingen garandeert? 
 
Dankzij up-to-date kennis en jarenlange praktijkervaring is Qualogy in staat uw huidige applicaties doeltreffend, risicoloos – en grotendeels geautomatiseerd – te migreren naar de voor uw organisatie meest ideale nieuwe omgeving.  Binnen de muren van uw organisatie, in ons Remote Beheercentrum in Rijswijk of anderszins ‘in the cloud’.  
 
Licensing  
 
Qualogy levert alle bestaande Oracle-softwarelicenties. Van Oracle-databases tot applicaties voor bedrijfsbrede systemen, vanzelfsprekend inclusief contracten voor upgrades en support.  
 
Beheer 
 
Onze EBS-beheerdienstverlening kende, alweer bijna tien jaar geleden, een vliegende start. Inmiddels verzorgen we voor voor tal van klanten het technisch en functioneel applicatiebeheer op afstand. Waar gewenst inclusief de hardwarematige ondersteuning (c.q. hosting).  Tijdens het outsourcingstraject hanteren we hierbij steevast onze ‘catcher en pitcher’-kennisoverdrachtsmethodiek. Proven technology om de kennisoverdracht van uw applicatiebeheer naar onze beheerders zo optimaal mogelijk te laten verlopen.
 
Bottom-line
 
Wanneer u een certified Oracle-partner zoekt die volledig thuis is in alle facetten van Oracle Consultancy inclusief upgrades, custom made solutions en migratietrajecten, bouwt u op en met Qualogy!

Contact

Hebt u vragen of suggesties?

Mail info@qualogy.com!


De Bruyn Kopsstraat 9

2288EC Rijswijk (ZH)

The Netherlands

+31.(0)70 319 5000

  • Blog

  • Tags

  • @qualogy_news

  • @qresources

  • Reacties