QAFE

Bliksemsnel goed uitziende bedrijfsapplicaties ontwikkelen? Voorgoed afrekenen met de voortdurend wisselende veelheid aan talen, systemen en frameworks? En eindelijk de brug slaan tussen back-end, SOA en Web 2.0? Ontdek waarom QAFE meer is dan ‘gewoon een ontwikkelomgeving met een RIA-frontend’!
 
Innoverend (veel) geld besparen
 
Qualogy’s Application Framework for Enterprises biedt alle toeters en bellen die je verwacht in een volwassen Framework voor Enterprise Application Development. QAFE werkt bovendien kostenbesparend: Oracle Forms-conversies in éénderde van de tijd! Het is future-proof, mede dankzij technologie-onafhankelijke definities in XML als uitgangspunt. Het wordt fully supported. En – niet onbelangrijk – QAFE kent een uitermate korte leercurve.
 
Enterprise Applications made easy
 
Waar wij pretenderen dat QAFE a ‘dream come true’ is voor ontwikkelaars, is de winst nog groter voor de organisaties die ermee werken. QAFE sluit namelijk naadloos aan op álle traditionele systemen en databases, waardoor volledig investeringsbehoud een feit is. Dat geldt zowel voor hard- en software, alsook voor kennis, aangezien het platform uitgaat van bestaande programmeertalen.
 
Winst
 
Niet in de laatste plaats zijn het uiteindelijk de applicatiegebruikers die weglopen met QAFE. Wie kiest er tenslotte nog voor om te werken met langzaam ladende schermen die voortdurend ververst moeten worden? Wij niet. Zij ook niet. En vele manjaren automatisering achter de schermen van QAFE zijn ervan overtuigd: u heeft vast ook een hekel aan tijd verspillen.
 
Klik hier voor meer informatie over applicatieontwikkeling met QAFE en bijbehorende producten.

Contact

Hebt u vragen of suggesties?

Mail info@qualogy.com!


De Bruyn Kopsstraat 9

2288EC Rijswijk (ZH)

The Netherlands

+31.(0)70 319 5000

  • Blog

  • Tags

  • @qualogy_news

  • @qresources

  • Reacties