HTML, SQL EN XML programmeurs

Gebruikmakend van diverse disciplines, vloeiend in HTML, SQL en XML, en gedreven door de nieuwste technologieën, ontwikkelen Qualogy’s internetexperts optimaal functionerende inter- en intranetarchitecturen. Gebruiksvriendelijke systemen waarmee u nog beter inspeelt op individuele wensen en behoeften van relaties. Dat is wat ons betreft dé basis voor intensieve klantenbinding, reductie van operationele of logistieke kosten, verbeterde marktsegmentatie en – uiteindelijk – vergroting van uw marktaandeel.
 
Het accent van de werkzaamheden van onze internetprogrammeurs verschuift steeds sterker richting Enterprise Cloud Computing. Reden om op www.qloud.biz een overzicht te geven van hoe Qualogy u ‘in the cloud’ van dienst is, met onder meer Oracle, Google apps for Business en QAFE.
 
Hoogste tijd?
 
Moet die App er nu toch echt maar eens van komen? Houd de support op verouderde Forms-technologie niet langer stand? Of is het anderszins hoogste tijd voor een werkomgeving waarin bedrijfsgegevens overal én altijd beschikbaar zijn? Neem dan contact op via 070 319 50 00.

Contact

Hebt u vragen of suggesties?

Mail info@qualogy.com!


De Bruyn Kopsstraat 9

2288EC Rijswijk (ZH)

The Netherlands

+31.(0)70 319 5000

  • Blog

  • Tags

  • @qualogy_news

  • @qresources

  • Reacties