Web 2.0

Het is meer dan een modekreet: Web 2.0. Daar waar definities nogal eens variëren, staat Web 2.0 voor technici met name voor internet zoals internet bedoeld is: dienstbaar aan de gebruiker. Wat begon als een serie applicaties met een Rich Internet interface (RIA’s) is, dankzij platformen als Google Web Toolkit en Adobe Flex, uitgegroeid tot de nieuwe norm in online automatisering. 
 
Het is een stille revolutie geweest, maar daarom niet minder krachtig. Gebruikers weten niet beter of ze hebben géén pagina-refresh meer nodig om een contactformuliertje te sturen. Een nieuwe generatie is al volledig thuis op docs.google.com. Informatie maken, verspreiden, delen: met het gemak van een desktopapplicatie kan het tegenwoordig online.
 
Eigentijdse jas
 
Voor Qualogy reden genoeg om vanuit onze Oracle, Java- en Webservices-thuisbasis de koppeling naar Web 2.0 te leggen. Onze klanten profiteren daardoor van de mogelijkheid hún gebruikers op hun wenken te bedienen met de traditionele robuuste backoffice, in een eigentijdse jas. De winst is meerledig. Web 2.0 is namelijk ook sneller, doet minder beroep op de pc’s van de gebruikers (geen applet-installatie o.i.d. nodig) en het maakt werken effectief efficiënter.
 
Google Web Toolkit versus Adobe Flex?
 
Qualogy Consultancy werkt zowel met Google Web Toolkit als met Adobe Flex. Naar welk van de beide platformen uw voorkeur vandaag ook uitgaat, hebben wij het gereedschap in huis om het zo op te zetten dat u er ook overmórgen – als HTML5 gemeengoed wordt bijvoorbeeld – nog mee uit de voeten kunt.
 
QAFE
 
Een verwijzing naar Qualogy’s Application Framework for Enterprises, QAFE, mag hier uiteraard niet ontbreken. QAFE maakt het makkelijk voor ontwikkelaars om razendsnel ideeën en zakelijke vereisten om te zetten in functionele applicaties. Applicaties die feilloos draaien op alle computers ter wereld, in alle browsers. Nu én straks. Want waar, zeker op internet, de technologische mogelijkheden in sneltreinvaart doordenderen, is QAFE nu al klaar voor toekomstige webstandaarden.
 
Voordeel
 
Bel 070-3195000 voor meer informatie over hoe ook uw organisatie voordeel behaalt met de mogelijkheid om Web 2.0 te gaan, of stuur een ouderwets (1.0) e-mailtje naar info@qualogy.com
 
NB
 
Wellicht goed om te weten: Qualogy is Google Apps Authorized Reseller. Mocht uw organisatie overwegen te migreren naar Google Apps for Business hebben we ook op dit front de beschikking over ervaren consultants.

Contact

Hebt u vragen of suggesties?

Mail info@qualogy.com!


De Bruyn Kopsstraat 9

2288EC Rijswijk (ZH)

The Netherlands

+31.(0)70 319 5000

  • Blog

  • Tags

  • @qualogy_news

  • @qresources

  • Reacties