Business Intelligence

Business Intelligence zou synoniem moeten zijn met intelligent zakendoen. Maar in de praktijk worden BI-automatiseringstrajecten nog te vaak té technisch en complex ingestoken en schieten ze hun doelstellingen voorbij. Een situatie die Qualogy u helpt te voorkomen. Door terug te gaan naar de kern van BI en informatie eenduidig, begrijpelijk (!) en via het juiste kanaal beschikbaar te maken.
 
Onze BI-specialisten zijn er allereerst u om uw strategie, taktiek en operatie rond Business Intelligence en Datawarehousing zorgvuldig toe te spitsen op úw organisatie. Zij wijzen u de weg in het uitgebreide landschap van gereedschappen en concepten als Dimensioneel modelleren en Datavault om uiteindelijk tot gefundeerde keuzes te komen. 
 
In die verkenning helpen onze BI-consultants u vanzelfsprekend om uw informatiehuishouding in kaart te brengen en de voorzieningen te treffen die nodig zijn om de kwaliteit van uw data te borgen. Geen overbodige luxe: bij een onderzoek naar de verschillende BI-applicaties wordt de onderliggende data nog wel eens uit het oog verloren. 
 
Oracle BI
 
Vanuit onze historie en achtergrond richten we ons vaak op Oracle’s BI Stack. Traditionele tools als Discoverer en Oracle Warehousebuilder kennen we sind jaar en dag, maar ook relatieve nieuwkomers als Oracle Business Intelligence Suite Enterprise Edition (OBIEE) en BI Apps behoren tot onze uitrusting.
 
Pentaho en Eclipse BIRT
 
Tegelijkertijd beperken we ons niet tot Oracle en alleen de Oracle database. We benaderen het vakgebied vanuit de materiedeskundigheid en staan als het ware ‘een treetje hoger’ dan de tools. Dit stelt ons in staat u ook vrij makkelijk in een anders opgebouwd ICT-landschap van dienst te zijn. We hebben bijvoorbeeld ook ruime ervaring met Open Source initiatieven zoals Pentaho en Eclipse BIRT.
 
Wijsheid in het geval van Business Intelligence? 
 
Welke BI-tools het meest voor de hand blijken te liggen en hoe uw onderliggende ICT-infrastructuur er ook uitziet, met Qualogy haalt u eruit wat erin zit. Dus als non-stop beschikbaarheid van de júiste informatie cruciaal is voor uw bedrijfsvoering, bel dan 070 319 50 00 voor een nadere kennismaking.

Contact

Hebt u vragen of suggesties?

Mail info@qualogy.com!


De Bruyn Kopsstraat 9

2288EC Rijswijk (ZH)

The Netherlands

+31.(0)70 319 5000

  • Blog

  • Tags

  • @qualogy_news

  • @qresources

  • Reacties