Database- en applicatiebeheer

Steeds vaker doen organisaties een beroep op Qualogy voor functioneel en technisch beheer ‘as a service’. Enerzijds gericht op zekerheid: de waarborg dat specialistische kennis ook in de toekomst voorhanden is. Anderzijds uit kostenbesparing: het besparen van tijd, geld en moeite die elders beter zijn recht komt, is een sterk argument voor het uitbesteden van technisch en functioneel database- en applicatiebeheer. En er zijn meer voordelen.
 
Onze beheerdienstverlening kende, alweer ruim tien jaar geleden, een vliegende start. Inmiddels verzorgen we vanuit het Remote Beheercentrum in Rijswijk voor voor tal van klanten het technisch en functioneel beheer op afstand. Waar gewenst inclusief de hardwarematige ondersteuning (c.q. hosting) en 24×7 actieve monitoring.
 
Tijdens het outsourcingstraject hanteren we hierbij steevast onze ‘catcher en pitcher’-kennisoverdrachtsmethodiek. Proven technology om de kennisoverdracht van uw applicatiebeheers en database administrators naar onze beheerders zo optimaal mogelijk te laten verlopen.
 
Aanvullend maken we afspraken met u over het serviceniveau van de ondersteuning middels Service Level Agreements (SLA’s). Hierin geeft u onder meer aan wat de minimale en maximale responsetijden zijn waarop Qualogy moet reageren op een probleem en binnen hoeveel tijd een oplossing moet zijn geboden. Uw eindgebruikersorganisatie en diens interne en externe klanten spelen in het formuleren van deze randvoorwaarden uiteraard een grote rol.
 
Voordelen Remote Beheercentrum in Rijswijk
 
We bieden beheeroplossingen voor alle soorten bedrijven. Standaardpakketten of maatwerkapplicaties, ERP, basale support of wereldwijde uitrol, in overleg is alles mogelijk. Via een samenwerking met Qualogy verzekert u zich van veiligheid, flexibiliteit en efficiëntie voor al uw applicaties en databases. Waarbij het wakend oog van beheerders – naar wens in een actieve of passieve beheerrol – ervoor zorgt dat u uw handen vrijhoudt voor uw core-business. 
 
• We garanderen dat uw software altijd beschikbaar is.
• U hoeft niet te investeren in IT’ers in dienst.
• Wij adviseren over de laatste patches en eliminatie van beveiligingsrisico’s.
• U profiteert van onze uitgebreide ervaring om uw bedrijfskritische activiteiten soepel en mission critical te laten verlopen.
• Ons doel is om uw total cost of ownership (TCO) te verlagen voor de volledige levensduur van uw databases en applicaties.
 
Meer gemak, minder gedoe
 
Uiteindelijk wilt u het systeem (Oracle, Oracle EBS, Fusion, Hyperion, J2EE-gebaseerde systemen, etc.) hebben draaien zonder omkijken. U hebt tenslotte wel iets beters te doen dan tijd verspillen aan dure cursussen, moeizame werving en selectietrajecten en gedoe met lacunes in knowhow. 
 
Bel daarom, om voor eens en voor altijd af te rekenen met de hoofdbrekens van functioneel en technisch applicatie en/of databasebeheer, 070 319 50 00. Dan laten we u graag kennismaken met uw nieuwe beheerafdeling, bij ons op locatie.

Contact

Hebt u vragen of suggesties?

Mail info@qualogy.com!


De Bruyn Kopsstraat 9

2288EC Rijswijk (ZH)

The Netherlands

+31.(0)70 319 5000

  • Blog

  • Tags

  • @qualogy_news

  • @qresources

  • Reacties