EBS add-ons

Qualogy biedt diverse tools die zowel het beheer als gebruik van Oracle EBS vergemakkelijken. Enkele daarvan lichten we hier uit, voor een compleet overzicht van actuele mogelijkheden bel Qualogy Applications: 070 319 50 00.
 
ConfigSnapshot
Deze tool laat applicatiebeheers snel en eenvoudig Setup-documentatie (BR100-documenten) genereren. De tool haalt de data direct uit de database en kan BR100-documenten genereren in de formaten: PDF, HTML, Excel en MS Word. Daarbij is ConfigSnapshot in staat om overzichtelijk de setupdata van verschillende omgevingen op het scherm te presenteren, om zo snel en eenvoudig verschillen op te kunnen sporen.
 
Voor meer informatie over de mogelijkheden van ConfigSnapshot zie ook: datasheet_ConfigSnapshot (pdf)
 
Approval Management
Approval Management is een EBS add-on die het werk van administratief personeel, financieel managers en budgethouders binnen organisaties een stuk gemakkelijker maakt. Eén van de grootste voordelen van implementatie van Invoice Approval for Accounts Payables bijvoorbeeld is dat de afdeling administratie direct in het systeem ziet waar de factuur zich – met welke status – in de organisatie bevindt. Vervolgens is de betreffende manager gemakkelijk aan te sporen om alsnog zijn akkoord te geven of om nadere actie te ondernemen.
 
Qualogy Reconciliation
Het ontbreken van een uitgebreide aflettermogelijkheid binnen E-Business Suite, was enige jaren geleden voor Qualogy aanleiding voor de ontwikkeling van Qualogy Reconciliation. Een slimme tool om de vele duizenden journaalposten die grote ondernemingen per jaar verwerken, te versleutelen, om zodoende de subadministraties op het grootboek aan te laten sluiten. Qualogy Reconciliation biedt de mogelijkheid om uiteenlopende afletterinformatie mee te nemen vanuit de ondersteunende subadministraties Oracle Payables en Oracle Receivables. Bijkomend voordeel van het niet hoeven schakelen tussen programma’s, is dat nu in één scherm direct eventuele niet afgestemde posten te zien zijn en dat die informatie na aanpassing voor iedereen in het bedrijf beschikbaar is.

Contact

Hebt u vragen of suggesties?

Mail info@qualogy.com!


De Bruyn Kopsstraat 9

2288EC Rijswijk (ZH)

The Netherlands

+31.(0)70 319 5000

  • Blog

  • Tags

  • @qualogy_news

  • @qresources

  • Reacties