Functioneel en technisch applicatiebeheer

Steeds vaker doen organisaties ná implementatie van Oracle EBS een beroep op Qualogy voor functioneel en technisch applicatiebeheer. Om meerdere redenen. Zekerheid en kostenbesparing springen daarbij het meest in het oog. Zekerheid: de waarborg dat specialistische kennis ook in de toekomst voorhanden is. Kostenbesparing: een fulltime staff met meerdere professionals in eigen huis is financieel nu eenmaal geen sinecure. Het besparen van tijd, geld en moeite die elders beter zijn recht komt, is zo bezien de hoofdmotivator voor het uitbesteden van technisch en functioneel applicatiebeheer. En er zijn meer voordelen.
 
Onze EBS-beheerdienstverlening kende, alweer bijna tien jaar geleden, een vliegende start. Inmiddels verzorgen we voor voor tal van klanten het technisch en functioneel applicatiebeheer op afstand. Waar gewenst inclusief de hardwarematige ondersteuning (c.q. hosting).  Tijdens het outsourcingstraject hanteren we hierbij steevast onze ‘catcher en pitcher’-kennisoverdrachtsmethodiek. Proven technology om de kennisoverdracht van uw applicatiebeheer naar onze beheerders zo optimaal mogelijk te laten verlopen.
 
Aanvullend maken we afspraken met u over het serviceniveau van de ondersteuning middels Service Level Agreements (SLA’s). Hierin geeft u onder meer aan wat de minimale en maximale responsetijden zijn waarop Qualogy moet reageren op een probleem en binnen hoeveel tijd een oplossing moet zijn geboden. Uw eindgebruikersorganisatie en diens interne en externe klanten spelen in het formuleren van deze randvoorwaarden uiteraard een grote rol.
 
Meer gemak, minder gedoe
 
Uiteindelijk wilt u het systeem (Oracle EBS, maar ook voor Hyperion houden we ons aanbevolen) hebben draaien zonder omkijken. U hebt tenslotte wel iets beters te doen dan tijd verspillen aan dure cursussen, moeizame werving en selectietrajecten en gedoe met lacunes in knowhow.  Bel simpelweg, om voor eens en voor altijd af te rekenen met de hoofdbrekens van functioneel en technisch applicatiebeheer, 070 319 50 00. Dan laten we u graag kennismaken met uw nieuwe beheerafdeling, bij ons op locatie.

Contact

Hebt u vragen of suggesties?

Mail info@qualogy.com!


De Bruyn Kopsstraat 9

2288EC Rijswijk (ZH)

The Netherlands

+31.(0)70 319 5000

  • Blog

  • Tags

  • @qualogy_news

  • @qresources

  • Reacties