Migraties en upgrades

Om bij te blijven met de ontwikkelingen in de markt zijn herimplementaties en upgrades van Oracle EBS aan de orde van de dag. Soms is het een kwestie van één druk op de knop, maar vaker komt er meer bij kijken. En juist op die momenten komt Qualogy als geroepen. Samen met u bepalen we of de door Oracle beschikbaar gestelde ‘upgrade scripts’ de lading dekken of dat geïntegreerd maatwerk vraagt om een meer specialistische handmatige aanpak.
 
Het voordeel van een grotendeels geautomatiseerde upgrade spreekt voor zich. De standaardscripts zorgen ervoor dat alle data (zowel stamgegevens als transacties) meemigreren. Dit betekent dat er geen dataconversie nodig is. Toch is ook dit traject zelden zonder aanvullende stappen afgerond. Uw organisatie zal waarschijnlijk keuzes moeten maken of nieuw beschikbaar gekomen functionaliteit moet worden ‘aangezet’ of niet. Een upgrade heeft in veel gevallen zo consequenties voor de werkprocessen.
 
Van de nood een deugd maken
 
Van noodzakelijk kwaad tot uitstekende gelegenheid enkele stappen voorwaarts te zetten; waar migraties en upgrades in de regel niet louter een technisch traject behelsen, zorgt Qualogy voor hoger rendement uit uw systeem.

Contact

Hebt u vragen of suggesties?

Mail info@qualogy.com!


De Bruyn Kopsstraat 9

2288EC Rijswijk (ZH)

The Netherlands

+31.(0)70 319 5000

  • Blog

  • Tags

  • @qualogy_news

  • @qresources

  • Reacties