Qualogy Suriname

Qualogy Suriname is een jonge organisatie die hoogwaardige Oracle, Java en andersoortige ICT-oplossingen biedt.
 
In combinatie met onze Nederlandse moederorganisatie beschikken we over een schat aan expertise om complexe bedrijfsprocessen inzichtelijk te maken, te integreren en te stroomlijnen.
 
Om uw doelstelllingen te bereiken werken we met eersteklas applicaties, solide partners en Highly Qualofied Consultants die hun kwaliteiten graag inzetten voor uw organisatie. Het resultaat? Volledig op uw organisatie afgestemde automatisering om bedrijfsprocessen nog efficiënter en eenvoudiger te laten verlopen.
 
Van advies, ontwikkeling en tests tot implementatie en monitoring van uw systeem: Qualogy Suriname zorgt voor optimale begeleiding tijdens het hele automatiseringstraject.

Wij voeren offshore-projecten uit voor diverse grote Europese opdrachtgevers. Ook werken we mee aan projecten die vanuit Europa worden geïnitieerd.
 
Onze consultants zijn stuk voor stuk specialisten op het gebied van Java/Oracle Development en Oracle Database Administration. Daarnaast levert Qualogy Suriname diverse standaardoplossingen gebaseerd op Oracle- en Java-technologie, en Alfresco voor Enterprise Content Management.

Contact

Hebt u vragen of suggesties?

Mail info@qualogy.com!


De Bruyn Kopsstraat 9

2288EC Rijswijk (ZH)

The Netherlands

+31.(0)70 319 5000

  • Blog

  • Tags

  • @qualogy_news

  • @qresources

  • Reacties