Resources

Qualogy heeft sinds 1998 veel tijd en energie geïnvesteerd in een groot netwerk van ervaren senior ICT-specialisten. Met hen hebben wij door de jaren heen een intensieve relatie opgebouwd. En meer dan 150 van deze absolute toppers in hun vakgebied zijn in vaste dienst van één van de Qualogy Business Units: Consultancy, Applications en/of Solutions. De verbindende schakel tussen deze Business Units en de markt, in personeel opzicht, is Qualogy Resources.
 
Qualogy Resources is gespecialiseerd in resourcing binnen de ICT-branche. Wij brengen de vraag van onze klanten samen met de wensen van zelfstandige ICT-professionals. Dat doen we dagelijks vol enthousiasme voor verschillende grote opdrachtgevers, en met inmiddels meer dan 70 FTE aan ICT-professionals die in het land hun toegevoegde waarde bewijzen.
 
Wie bouwen op ons?
 
ICT-professionals kunnen rekenen op een opdracht waar zij hun kennis en ervaring maximaal kunnen inzetten. Onze opdrachtgevers bouwen op ons dat wij de best beschikbare ICT-professional weten te matchen aan hun project.
 
Wat bieden wij?
 
‘Quality in technology’. Constante kwaliteit en continue toegevoegde waarde zijn de belangrijkste uitgangspunten voor Qualogy Resources. We zijn ISO 9001:2000 en NEN 4400 gecertificeerd en weten als geen ander waar werken in de ICT-branche op neerkomt.
 
Waarom zijn wij uniek?
 
Wij zien onszelf in de eerste plaats als een verlengstuk van onze opdrachtgevers. Wij kennen de omgeving van onze klant. We willen niet alleen weten wie zij nodig hebben, maar ook waarvoor en waarom. Op die manier kunnen we perfect passende profielen aanbieden.
 
Hoe werken wij?
 
Snel en transparant. Qualogy Resources levert u passende profielen binnen 24 uur na uw aanvraag. Maar ons uitgangspunt is een langdurige relatie. Transparantie, zowel voor de kandidaat als voor u, is daarom essentieel. Bij de selectie wordt het hele inhuurproces en de aanvraag vooraf met de kandidaat doorgenomen.
 
Hebben wij uw interesse gewekt?
 
Ervaar het verschil van no-nonsens, pragmatische werving en selectie en ga met ons de samenwerking aan. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie (bel 070 319500) en maak kennis met Quality in Resourcing Technology.
 
NB
 
Zie voor een actueel overzicht van openstaande vacatures www.qportal.nl of bezoek ons op twitter: http://twitter.com/qresources

Contact

Hebt u vragen of suggesties?

Mail info@qualogy.com!


De Bruyn Kopsstraat 9

2288EC Rijswijk (ZH)

The Netherlands

+31.(0)70 319 5000

  • Resources

  • Blog

  • Tags

  • @qualogy_news

  • @qresources

  • Reacties