Oracle WebCenter

Meer rendement uit Enterprise Content Management? Sneller sites en portals uitrollen? Eindelijk werk maken van standaardiseren, dan wel consolideren? Met Oracle WebCenter slaat u de brug tussen, informatie, sites, applications en – niet in de laatste plaats – de gebruikers.
 
Oracle WebCenter is ontwikkeld om het leven makkelijker te maken. Voor ontwikkelaars, organisaties en degenen die er uiteindelijk mee aan de slag gaan.
 
‘User engagement platform for social business’
 
Op de eerste plaats reduceert WebCenter ontwikkeltijd bij het realiseren van nieuwe services, portlets, portals, apps en sites. Mede dankzij een flinke stapel kant-en-klare components (o.m. voor EBS HR modules). Waar WebCenter zich vervolgens mee onderscheid is de koppelbaarheid aan het Enterprise Content Management-systeem en de mogelijkheid om snel Social Networking en Collaboration op te zetten.
 
WebCenter legt daarmee de link tussen informatie en de mens. Zowel binnen als buiten de organisatie, waardoor respectievelijk productiviteit en customer loyalty eenvoudig te stimuleren zijn. Om slechts twee voordelen van WebCenter aan te stippen.
 
De onderliggende bouwstenen van Oracle WebCenter maken de veelzijdigheid direct duidelijk:
 
WebCenter Enterprise Content
Enterprise Content lifecycle management met alle denkbare tools en bijbehorende applicaties.
 
WebCenter Sites
Sites die omdat ze binnen de juiste context ‘leven’ een directe bijdrage leveren aan loyalty, sales en efficiente werkwijzen.
 
Application Adapters for Oracle WebCenter
Koppeling van applicaties met WebCenter Content voor toegang tot vitale informatie via applicaties, intra- of extranetten.
 
WebCenter Portal
De bekende rots in de branding voor intuitieve portals, applications en mash-ups.
 
Nieuw – WebCenter Social: Oracle Social Network
De plek waar alles, en met name iedereen, binnenkort samenkomt.
 
Inmiddels is het voor velen niet langer de vraag óf medewerkers en gebruikers toegang mogen hebben tot het bedrijfssysteem via mobiel of tablet, maar vooral hóe. Tel daarbij op dat de meerwaarde van enterprise social networking en collaboration vandaag de dag ook buiten kijf staat. Dan ligt de keuze voor Oracle WebCenter in het hart van de informatie- en communicatievoorziening voor de hand.
 
Meer informatie?
 
Hoe precies, in welke vorm, stapsgewijs geïmplementeerd of direct in volle potentie, wensen, haken en ogen; daarover gaan we graag met u in gesprek. Bel 070 319 5000 en vraag naar Paul Kraak, of mail pkraak@qualogy.com
 
NB Vraag ook hoe QAFE ‘Oracle Forms naar HTML5’ volledig in harmonie met Oracle WebCenter optreedt, om ook op dat front een grote slag te slaan!

Contact

Hebt u vragen of suggesties?

Mail info@qualogy.com!


De Bruyn Kopsstraat 9

2288EC Rijswijk (ZH)

The Netherlands

+31.(0)70 319 5000

  • Blog

  • Tags

  • @qualogy_news

  • @qresources

  • Reacties