• Job code: QR6490
  • Administration/Beheer/Ops

Senior Cisco Netwerk Beheerder

Rotterdam
Voor onze eindklant in Rotterdam zijn wij op zoek naar een Netwerkbeheerder Cisco.

Als netwerkbeheerder ben je op technisch gebied een kei. Je kunt veranderingen gecontroleerd doorvoeren en de daarbij behorende werkzaamheden coördineren. Via onze ingerichte processen ITIL en security bewaak je de werkzaamheden en los je zelfstandig vragen en verstoringen op. Ook ben je verantwoordelijk voor het stellen van acceptatienormen ten aanzien van wijzigingen in de infrastructuur en stel je testplannen en beheerprocedures op. Je ondersteunt en implementeert (nieuwe) componenten. 

Profiel:
Je hebt minimaal een afgeronde hbo-opleiding in de richting van ICT en 5 jaar ervaring in het vakgebied. Je hebt een geldig CISCO CCNP-certificaat of vergelijkbaar op zak. Je bent resultaat- en klantgericht, waarbij je al samenwerkend verantwoordelijkheid neemt.  Klanten en leveranciers te woord staan, gaat je gemakkelijk af. Je hebt een coachende managementstijl. Je hebt en houdt het overzicht, denkt logisch na en maakt je snel nieuwe technieken en producten eigen. Het is essentieel dat je kennis hebt van ICT-beheermethodieken als ITIL en security. Je vindt het niet erg om buiten kantoortijd te werken. Service en klantgerichtheid is voor jou een vanzelfsprekende zaak.

Eisen:
- Je hebt een succesvol afgeronde hbo-opleiding of hoger, in de richting van ICT
- Minimaal 5 jaar ervaring in het vakgebied
- Je bent in bezit van een geldig CISCO CCNP-certificaat of vergelijkbaar
- Je hebt kennis van ICT-beheermethodieken als ITIL en security.
- Je beschikt over aantoonbare specialistische kennis en ervaring met:
   - Cisco Nexus 7k en 5k 
   - Cisco ASA Firewall
   - NNMI
   - Infoblox 
   - Cisco Prime en CSM
   - F5 Big IP

Wensen:
- Bij voorkeur heb je ruime ervaring als Netwerkbeheerder. Meer dan 10 jaar ervaring is een pré (of 7-9 jaar);
- Kennis van de volgende systemen:
   - Splunk
   - HP BSM

Competenties:
Resultaatgericht, Klantgericht, Communicatief sterk, Coachende managementstijl, Het overzicht kunnen houden, Snel nieuwe technieken en producten eigen maken, Team door veranderingsprocessen leiden
 
Apply