QlikView Consultant

Utrecht

Voor onze eindklant in Utrecht zijn wij op zoek naar een QlikView consultant.


Op de afdeling Business Intelligence ontbreekt het aan voldoende capaciteit van QlikView om wijzigingen in bestaande rapporten op te pakken. We zitten momenteel in de migratie van het financieel en tijdschrijven pakket naar nieuw pakket. De Qlik-consultant wordt onderdeel van de afdeling BI.

 

Werkzaamheden:

- Voor de verkoopfacturen ketentesten of de data uit het nieuwe pakket goed terecht komen in de hierop al voorbereide Verkoop en productrapportages. Na afronden van de ketentesten ga je met de hoofdgebruikers acceptatietesten uitvoeren op de gewijzigde rapportages.

- Voor het tijdschrijvenpakket moet er een gemengd datamodel gebouwd worden om de geschreven uren van geheel 2019 te kunnen tonen. Dit model zal geïmplementeerd moeten worden in de projectenrapportages. In deze wijziging zit ook het toevoegen van de gegevens uit de inkoop en verkoop administraties aan de projectenrapportages. Na afronden van het ontwikkelen zal deze wijziging getest moeten worden met de hoofdgebruikers.

- Als gevolg van de gewijzigde projectenrapportages zullen in NPrinting 16 aanpassingen gedaan moeten worden om de projectsjablonen te kunnen blijven versturen.

- Uitzoeken hoe we kunnen modelleren dat een factuur aangemaakt in het oude systeem betaald is in het nieuwe systeem.


Profiel:

Om de back-log van nieuwe verzoeken niet te laten groeien en nieuwe wensen op te kunnen pakken zijn we op zoek naar een Qlik-consultant die ons komt versterken voor minimaal 4 dagen in de week. 


Eisen:

- Minimaal afgeronde HBO opleiding

- Een opleiding op het gebied van Informatica / Business Intelligence

- Certificering voor QlikView 11 of 12

- Minimaal 3 jaar ervaring met QlikView

- Ervaring met QlikView NPrinting versie 16

- Ervaring in het ontsluiten, modelleren van data en het visualiseren in dashboards


Wensen:

- Ervaring bij minimaal 4 bedrijven Qlik opdrachten vervuld

- Ervaring met AFAS is een pré 


Competenties: 

Communiceren, overtuigingskracht, resultaatgericht, samenwerken, verantwoordelijkheid nemen


Apply