Maximo Specialist

Amsterdam

Voor onze klant in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Maximo Specialist.


Voor het scrumteam EAM in het domein Assets zijn we op zoek naar een Maximo specialist met vergaande kennis en ervaring om het scrumteam verder op te leiden en te ondersteunen. Het EAM scrum team bestaat uit 9 mensen.


Als ervaren Agile Maximo specialist help je mee het scrumteam met het ontwerpen, realiseren en beheren van geavanceerde Maximo oplossingen.

Je gebruikt je vergaande kennis en ervaring om alle teamleden mee te nemen in de totstandkoming van een oplossingskeuze, het schetsen van het ontwerp, het team te ondersteunen in het realiseren en testen van de oplossing.

Als ervaren Agile Maximo specialist draag je bij aan de principes van Continuous Delivery en test driven development en borg je deze nieuwe anier van werken. Met jouw kennis en ervaring help jij jouw collega’s binnen het scrum team met het verhogen van de kwaliteit en output. Dit doe je door vanuit jouw specialisme een wezenlijke bijdrage te leveren aan de refinements van features en user stories zodat deze voldoen aan de Definition of Ready.

Vanuit jouw senioren rol vervul je ook een brug functie tussen de verschillende scrum teams, de beschikbare kennis en technieken binnen de organisatie en de domeinarchitectuur.

Je gaat samen met het team starten met het realiseren van steeds geavanceerdere Maximo-oplossingen op basis van de behoeften van de gebruiker.

Als Maximo specialist breng jij vooral de kennis mee over integraties van Maximo met andere systemen.

Als lid van dit team ben je medeverantwoordelijk voor de gemaakte keuzes en kwaliteit van de realisatie. Je stelt je klantgericht en flexibel op en denkt mee over de meeste geschikte oplossing wanneer nieuwe functionele wensen worden opgesteld.


Taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden

• Je bent medeverantwoordelijk voor het ontwerp, de realisatie en testen van Maximo-gebaseerde oplossingen.

• Je bent verantwoordelijk voor het delen van je kennis en ervaring met betrekking tot het realiseren van complexe Maximo-oplossingen, zodat het hele team hier in groeit.

• Je formuleert meerdere mogelijke oplossingsrichtingen voor eenzelfde probleem, die naast elkaar, of in serie worden getoetst in reële gebruik situaties, waarna een keuze voor het vervolg gemaakt wordt.

• Je ondersteunt een nauwe samenwerking met de Domein Architect om samen met het team tot architectuur en architectuur richtlijnen te komen die de basis vormen voor een solide, gedragen oplossingskader. Als lid van het team bouw je samen tot de oplossing.


Eisen

Aantoonbare werkervaring en denkniveau op HBO niveau

Kandidaat heeft minimaal 5 jaar ervaring van de applicatie Maximo

Kandidaat heeft ervaring met het bouwen van interfaces

Aantoonbare kennis van scripting

Aantoonbare kennis van REST API

In de afgelopen 5 jaar minimaal 1 jaar ervaring als lid vaneen Scrumteam.


Wensen

Aantoonbare ervaring met het ontwerpen van een Maximo-oplossing binnen de context van een bredere enterprise-systeemarchitectuur.

Aantoonbare kennis van ESRI producten

Aantoonbare kennis van JAVA


Competenties

Verbinden: medewerkers motiveren, verbinden en de samenwerking stimuleren zowel binnen als buiten het team.

Duidelijk communiceren: goed je eigen menig kunnen onderbouwen met heldere argumenten.

Leiderschap: Taakgericht leiding geven, je kunt een team aansturen, overtuigen en klantgericht werken.

Innovatief: Innovatief zijn, ideeën verbeteren en probleemoplossend werken?

Stressbestendig: je bent in staat om onder tijdsdruk te kunnen werken en je kunt goed schakelen. In geval van calamiteiten zelfstandig handelend op te treden als coördinator scenario.

Analytisch: Breed analyseren en in staat om hoofd- en bijzaken te scheiden.

vermogen om snel inzicht te krijgen in andere gebruikte applicaties, ten gunste van het creëren van passende interfaces tussen deze applicaties en Maximo.


Apply