• Job code: QR8394
  • Dev Web/Mobile

Medior/Senior Front End Developer (Java)

Rotterdam

Ervaren Front end Ontwikkelaar gezocht.


Recent hebben wij een deel van ons applicatielandschap herbouwd volgens een microservice architectuur op een lean & agile wijze met een aantal scrum teams. Applicaties zijn gebouwd op basis van Java (springboot) micro-services. Door middel van CI/CD zijn we in staat om deze services in Docker containers snel via Kubernetes-OTA naar de P-omgeving te brengen. Op DevOps-wijze werken wij nauw samen met architecten en beheer. Wij hechten

grote waarde aan het CI/CD-proces en besteden graag tijd aan het optimaliseren en automatiseren van onze omgeving, testen en processen.


Wij zoeken een ervaren front end-ontwikkelaar met back end-affiniteit die samen met het team verantwoordelijk is om Angular frontend applicaties naadloos aan te laten sluiten op de backend-api’s. Wij werken met onder andere: Java (Springboot), Kotlin, Maven, Docker/Kubernetes, Angular, Gitlab, Jenkins, PostgreSQL, unittest en Roboframework/ Selenium.


Profiel:

De kandidaat is een ontwikkelaar die gewend is in een multidisciplinair team te opereren, en is in staat vanuit zijn technische en inhoudelijke kennis een bijdrage c.q. ondersteuning te verlenen aan de verschillende team-activiteiten zoals ontwerp, technisch onderzoek c.q. analyse en de realisatie van de systemen. De kandidaat beschikt daarom over goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk, en een goede technische ondergrond in het gebruik van de gevraagde methoden en technieken. De kandidaat dient een grote mate van zelfstandigheid te hebben met betrekking tot het plannen, uitvoeren en bewaken van zijn deelactiviteiten als onderdeel van de totale SCRUM sprintplanning.


Eisen:

De kandidaat heeft hbo of academisch werk- en denkniveau en heeft minimaal 4 jaar relevante ervaring met:

- het ontwikkelen van webapplicaties met HTML(5), CSS(3), JavaScript en Angular i.c.m. TypeScript

- Spring 3+;

- kwaliteitsgericht ontwikkelen;

- de actuele OWASP top 10;

- het ontwikkelen van complexe (enterprise) softwaresystemen in Java;

- het ontwikkelen van Java (REST) webservices;


Daarnaast heeft de kandidaat ruime en aantoonbare ervaring met het werken conform SCRUM, programmeren in Java 11, Docker/Kubernetes, Linux, PostgresSQL/SQL, Fluxpattern en ontwikkelstraattooling zoals Jenkins, SonarQube, Maven en Git.

Tot slot: de systemen waaraan ontwikkeld zijn missiekritiek voor de klant. Daarom wordt er buiten kantooruren een 24x7 oproep/consignatiedienst door de ontwikkelteams ingevuld.

Apply