• Job code: QR8439
  • Dev Overig

Dev Engineer (Windows, Python, Powershell, Infra)

Amsterdam

Voor onze klant in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Dev Engineer (Windows, Python, Powershell, Infra).


Ons bedrijf is een geweldige plek om tijdelijk te werken: er zijn altijd uitstekende mogelijkheden voor initiatiefrijke mensen die het verschil willen maken. Wij nemen slimme mensen aan zoals jij, om wat je kunt en wat je drijft. Als jij bij een bedrijf wilt werken waarin je bent omgeven door inspirerende en behulpzame collega’s in een informele en internationale omgeving, dan is er geen betere plek dan bij ons. We hebben een vacature voor een allround ontwikkelaar die kan helpen met het inrichten van een server voor de uitwisseling van data met externe partijen op een veilige en betrouwbare wijze.


Momenteel zijn we bezig met het opzetten van een oplossing op een virtuele Windows server in de private cloud die we de 'Data Exchange Engine' noemen. Deze oplossing zal het veilig en betrouwbaar uitwisselen van gevoelige data faciliteren. De oplossing omvat onder andere het geautomatiseerd pseudonymiseren van data, encryptie, compressie, het genereren van metadata en uiteindelijk het veilig versturen van de data.


De applicatie bestaat uit meerdere componenten waaronder een complexe server infrastructuur, firewalls, Python scripts, Powershell/Batch scripting, XFB verbindingen, etc.


Wij zoeken iemand die in deze omgeving kan helpen bij het verder automatiseren van de processen, het optimaliseren van scripts en het verder uitbouwen van deze oplossing. Een gedreven 'problem-solver' die niet bang is voor het onbekende en flexibel om kan gaan met nieuwe uitdagingen.


Herken jij jezelf hierin? Dan zoeken we jou!

Apply