• Job code: QR8489
  • Dev Web/Mobile

Front End Developer

Amsterdam

Voor onze eindklant in Amsterdam zijn wij op zoek naar een ervaren Front End Developer.


We ontsluiten data via ReSTful APIs, met microservices die in Docker containers draaien. De data API's zijn geschreven in Python, met behulp van frameworks als Django en Flask. De security services zijn geschreven in Golang en Python met aiohttp. Voor dataopslag gebruiken we vooral Postgres en Elasticsearch. Onze CI stack bestaat uit Jenkins en Ansible, en wij deployen continu naar productie. Onze Front-end ontwikkelaars coderen in Angular, React en Vue.js. Doelstellingen voor alle teams zijn 100% coverage, evenals secure programming. 


Eisen:

De aangeboden kandidaat beschikt minimaal over een HBO werk- en denkniveau richting informatica of informatica-gerelateerd. Het werk- en denkniveau dient aangetoond te worden doormiddel van een diploma en/of werkervaring.


Geef in maximaal 1 pagina aan waarom u als kandidaat de meest geschikte bent voor deze opdracht. Hieruit dient te ook te blijken dat je over uitstekende Nederlandse vaardigheden beschikt. 


De aangeboden kandidaat heeft minimaal 6 jaar recente werkervaring (opgedaan in de laatste 8 jaar) als front-end ontwikkelaar, en minimaal 2 jaar recente werkervaring met ReactJS. 


De aangeboden kandidaat heeft minimaal 4 jaar recente werkervaring opgedaan in een complexe organisatie waarin met Agile/Scrum wordt gewerkt. 


Wensen:

De aangeboden kandidaat heeft ervaring binnen een G4 gemeente.


Apply