• Job code: QR8575
  • Dev Microsoft

C#.Net Developer (Angular 2+)

Rotterdam

Voor onze eindklant in Rotterdam zijn wij op zoek naar een Full-Stack C#.Net Developer (Angular 2+)


De developers zorgen ervoor dat de oplossingen van de website elke maand een beetje mooier, slimmer en beter worden. Door samen met de UX designers op zoek te gaan naar de optimale inrichting, de beste klantreis en code die niet stukgaat. Soms ‘quick and dirty’. Soms tot in de puntjes uitgedacht, voorbereid, getest, gerepareerd, en nog eens getest. Omdat we de innovatie in onze producten naar de volgende versnelling willen brengen, zoeken we versterking voor onze development teams.  


Jij bent een codekraker met de handen uit de mouwen. Je vindt het leuk om samen te bouwen aan een jonge softwareoplossing die de markt uitdaagt. De afwisseling van zelfstandig bouwen en je even storten in het oplossen van een knelpunt, en dan juist weer samen met je collega’s werken naar de beste oplossing past je goed. Agile werken is je niet vreemd, je doet graag de juiste dingen in de juiste volgorde. Natuurlijk ben je stressbestendig en analytisch sterk. Je voelt je verantwoordelijk voor je werk, en zoekt een club om voor te werken waar energie, innovatie en gezelligheid hand in hand gaan.  


Kennis en ervaring

Minimaal 2-3 jaar relevante werkervaring

Kennis van C# .NET, REST API, Angular 2+/Typescript, Entity framework, MSSQL, HTML/SCSS;  

Bij voorkeur ook ervaring met Azure, Bootstrap en agile/scrum werken;  

Minimaal hbo-werk- en denkniveau, geverifieerd door een diploma of een goede uitleg van waarom je dat diploma daar niet voor nodig had.

Uitstekende communicatieve vaardigheden in vloeiend Nederlands, zodat je minder technische collega’s van Sales en Marketing kunt uitleggen waarom bovenstaande geen rare lettervermicelli is;  


Full-time: 3 dagen thuis, 2 dagen kantoor

Apply