• Job code: QR8738
  • Dev Database/DWH/BI

Middleware Specialist (OSB, API Gateway)

Utrecht

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Utrecht zijn wij op zoek naar een Middleware Specialist (OSB, API Gateway)


Een IT-specialist met kennis van middleware technology (bij voorkeur Oracle Service Bus (OSB en API Gateway). Kennis van ondersteunende tools als jenkins, gitlab, elk, grafana zijn een pre.

 

De voornaamste werkzaamheden zullen bestaan uit release management en test ondersteuning op het gebied van OSB (proxies, pipelines, business services, xqueries, xml/xsd, REST/JSON, HTTP/SOAP, etc) en API Gateway (OpenAPI 3).

 

De persoon die we zoeken heeft een goed analytisch vermogen, is klantvriendelijk, spreekt goed Engels, kan goed zelfstandig werken, teamplayer maar weet ook wanneer elders informatie gehaald moet worden. Deze persoon gaat deel uitmaken van een scrum development team dat verantwoordelijk is voor middleware oplossingen binnen onze klant.

 

Werkzaamheden zullen zowel vanuit kantoor als thuis plaatsvinden. Vooralsnog is thuiswerken het advies, echter zodra het weer kan is de verwachting dat we minimaal 2 dagen naar kantoor komen per week. Voor de inwerkperiode is het wel gewenst om intensief samen te werken.

 

Wij zoeken de specialist per direct, maar kwaliteit staat voorop. Een beschikbaarheid per 4 april is daarom een goed alternatief.

Apply