• Job code: QR8845
  • Dev Overig

Oracle PL/SQL developer

Omgeving Amsterdam

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Amsterdam zijn we op zoek naar een Oracle PL/SQL developer.


Activiteiten

De Devops engineer werkt aan onderhoud en uitbreiding van het platform. De activiteiten omvatten, maar zijn niet beperkt tot de volgende activiteiten. Onderhoud van de software, uitbreiding van de software, implementatie en uitrol van de software, standby en overige activiteiten die men in een Agile team mag verwachten. Daarnaast is het team ook verantwoordelijk voor een aantal developer tools voor deployment waar ook aan gewerkt wordt.


De resultaten

Met de uitbreiding van het team hopen we meer stabiliteit te brengen en capaciteit toe te voegen voor ontwikkeling van belangrijke features en functionaliteiten.. De Devops engineer neemt verantwoordelijkheid en organiseert zijn/haar taken zodoende dat deze doelen behaald kunnen worden en stabiliteit gewaarborgt blijft. De Product owner bepaalt de prioriteiten tav nieuwe ontwikkelingen en stelt hierbij het team in staat met frequente releases waarde toe te voegen aan het platform en de eindklant.


Opleverdatum

Doordat er gewerkt wordt met een flexibele scope is het moeilijk om een harde opleverdatum te noemen. De werkzaamheden zullen afgerond zijn indien er voldaan is aan de behoefte van de klant en/of de toegevoegde waarde van de professional/ het team niet hoog genoeg meer is. De inzet kan veranderen op basis van herziening van prioriteiten, vandaar dat per 3 maanden gekeken wordt of de inzet nog verlengd wordt. Door de complexiteit van het platform en inwerktijd is het echter wel de intentie om de samenwerking voor de (middel)lange termijn aan te gaan met als indicatie 2 jaar.


Kennis van/ervaring met:

- Minimaal 5 jaar ervaring met PL/SQL (expert niveau), SQL en Oracle Forms

- Kennis en ervaring met Oracle Designer is een pré

- Goede kennis van Unix (scripting) 

- Ervaring binnen Enterprise omgevingen

- Ervaring in Agile/Scrum omgevingen

Apply