• Job code: QR8857
  • Management/Consultancy/Analyse/Coaching

Scrum Master

Rotterdam (& remote)

Voor onze klant in Rotterdam zijn wij op zoek naar een ervaren Scrum Master


Ben jij die Scrum Master die toe is aan een mooie nieuwe uitdaging? Komende jaren transformeert onze klant de kern van de bedrijfsvoering naar processen en systemen gebaseerd op Oracle ERP Cloud met onder andere een compleet nieuwe HR omgeving. Dit vereist het opzetten van een compleet nieuw team met nieuwe mensen, een nieuwe manier van werken, veel kennis deling, fouten maken, etc. Lijkt het jou gaaf om hiervoor aan het roer te staan?


Naast je ervaring als Scrum Master, ben jij team-builder, coach en degene waar mensen naar toe gaan om te sparren of lief en leed te delen. Je bent verantwoordelijk voor het vaststellen opzetten en faciliteren van de way-of-working van het team en hebt dan ook goed beeld van Agile, Scrum, Kanban, etc en weet wanneer je wat moet toepassen. Daarnaast weet je hoe je een team ontwikkel plan moet opzetten om kennis en vaardigheden op te doen en te borgen. Je bent een organisator en weet steeds weer op een verrassende manier mensen op de been te krijgen. Daarnaast ben je in staat om de teamleden te coachen en begeleiden op gebied van business alignment en implementatie en vind je het geen probleem om hier zelf ook een actieve rol in te spelen.

 

Wat verwachten wij verder van jou?

 

·        Je hebt een passie voor mensen en innovatie

·        IT achtergrond. Bij voorkeur 10 jaar daar werken

·        Beheersing van het Scrum Framework maar ook sterke kennis van verschillende andere agile methoden, frameworks en concepten (bijv. Scrum, XP, Lean Software Development, Kanban, LeSS, SAFe).

·        Coachende ervaring op individuen en teams

·        In staat zijn om de techniek te challengen (bijv. continuous integration & deployment, test driven development, automation)

·        Kennis van DevOps

·        Aantoonbare ervaring met werken in een Agile omgeving

·        Ervaring als Scrum Master en / of Agile coach

·        Ervaring met story mapping en beschrijving van het Minimum Viable Product om de Product owner en stakeholders te helpen.

Apply