• Job code: QR8922
  • Dev Overig

Informatie analist (integratie)

Oost-Nederland

Voor onze eindklant in Oost-Nederland, zijn wij op zoek naar een Informatie analist (integratie)


Wat zoeken we? Een informatie analist met kennis van integratie omgevingen en de wil om tijdens de inzet kennis van Oracle integratie op te willen doen.


Wat ga je doen? Het sprint ready maken van verandervragen van de business, het maken van FO’s en het opstellen van impact analyses in een middleware omgeving. Analyseren van de gewenste verandering op impact vanuit systeem of applicatiecomponent. Je vertaalt of maakt de business requirements operationeel naar ontwerpen die bouwklaar zijn voor de software-ontwikkelaars.


Je stelt op basis van de business requirements de applicatie- of systeemrequirements op en analyseert de impact op het informatie- en datamodel. Je voert risico- & impactanalyses uit, waarbij je de Architect en eventueel de Information Security Officer en/of de Business informatieanalist betrekt. Samen met de Architect kijk je ook naar de gewenste oplossingsrichtingen. Zijn deze duidelijk, dan vertaal je de requirements naar een ontwerp en informeer je jouw teamleden en de Product owner over de gewenste wijziging op applicatie- of systeemniveau. Vervolgens zorg je dat er kant en klare werkpakketten gereed staan om ingepland en uitgevoerd te worden. Heeft één van jouw teamleden een vraag? Dan zorg jij ervoor dat deze beantwoord wordt.


Waar komt je te werken? De Informatie Analist is werkzaam binnen het Multi Disciplinaire Team (MDT) Applicatie Integratie. Een MDT is een vast business-informatievoorziening samenwerkingsverband voor het ontwikkelen en beheren van producten/diensten (software). Binnen het MDT wordt flexibiliteit gevraagd van de teamleden. De Informatie Analist werkt nauw samen met de Business Informatie Analist, Product Owner en de Architect.


Wat breng je mee?:

Scrum

SQL, XML, UML

Integratie vraagstukken


Vaardigheden:   

Aantoonbare kennis van de ontwikkeling en het beheer van informatiesystemen.

Aantoonbare kennis van de administratieve organisatie en de bedrijfsprocessen.

Aantoonbare kennis van relevante wet- en regelgeving.

Aantoonbare kennis van requirement-engineering


Eisen: 

Competenties:  

- Klanten echt helpen

- Samenwerken

- Professionele kwaliteit

- Verantwoordelijkheid nemen

- Resultaat boeken

- Continue passie om te verbeteren

- Probleemanalyse

- Communicatie

- Overtuigingskracht

- Plannen en voortgangscontrole

Apply