HET REFERRAL PROGRAMMA: JOUW NETWERK IS GELD WAARD!

Qualogy heeft een flinke groeiambitie. Daarom zijn we hard op zoek naar nieuwe IT-specialisten. En daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken. Want wie weet er nu beter welke specialisten Qualogy nodig heeft? Precies, dat ben jij! Dus ken jij een IT-professional die klaar is voor een nieuwe uitdaging? Meld hem of haar aan bij onze recruiters. Jouw netwerk is geld waard.

Stappenplan referral programma

Jij krijgt een beloning voor meerdere stappen in het sollicitatieproces. Zo wordt de moeite die jij neemt vaker beloond. Ook als je referral niet wordt aangenomen. Je kunt maximaal €2.500 bruto verdienen als je referral zijn/haar proeftijd succesvol doorloopt. Kijk voor alle stappen bij de spelregels van het referral programma. 

Extra referral actie

De bonus van €2.500 bruto is nog niet alles. Meld jij in de periode van 1 april tot en met 30 juni 2022 succesvol een IT-ster aan, dan verdienen jullie samen een sterrendiner voor twee!  Dus tekent jouw referral zijn/haar contract bij Qualogy, dan vieren jullie dat samen met een exclusief diner in een sterrenrestaurant. Natuurlijk op onze kosten.

Dus dit is hét moment om je netwerk in te zetten! Meld hieronder je kandidaat aan. 

Meld jouw IT-ster aan!
  •  
  •  
  •  
  •