CONGRES: MEET THE ORACLE MASTERS

Kom op woensdag 30 oktober 2019 naar het ‘Meet The Oracle Masters’-congres, met Oracle’s Steven Feuerstein en Chris Saxon. Qualogy’s Oracle Ace Director Patrick Barel trapt de dag af. Oracle ACE Director Alex Nuijten sluit af met een unieke battle tegen Chris Saxon.

Bekijk hieronder het programma, lees de abstracts en schrijf u direct in. De kosten voor het congres zijn 200 euro. 

Patrick Barel: “Dit congres is een geweldige kans om te leren van Oracle masters Steven Feuerstein en Chris Saxon. De dag is vooral interessant voor ontwikkelaars die iets te maken hebben met SQL en PL/SQL. Klik hier voor mijn vooruitblik op het congres.”

Programma
08.30 - 09.00 uur:
Inloop en registratie
09.00 - 10.00 uur:
Patrick Barel - Get your money's worth out of your Database
10.00 - 10.15 uur:
Pauze
10.15 - 11.15 uur:
Chris Saxon *
11.15 - 11.30 uur:
SQL Magic interlude
11.30 - 12.30 uur:
Steven Feuerstein - Beyond the basics: Performance Features **
12.30 - 13.30 uur:
Lunch
13.30 - 14.30 uur:
Chris Saxon *
14.30 - 14.45 uur:
SQL Magic interlude
14.45 - 15.45 uur:
Steven Feuerstein - Beyond the basics: Error Management **
15.45 - 16.00 uur:
Pauze
16.00 - 17.00 uur:
Fight! Chris Saxon versus Alex Nuijten
17.00 - 17.30 uur:
Borrel

* Chris Saxon laat de deelnemers aan het congres kiezen welke presentaties hij gaat geven tijdens het congres. U krijgt na registratie een e-mail om uw keuze te maken uit onderstaande presentaties:

  • Oracle Database 19c for Developers
  • How to find patterns in your data with SQL
  • Why isn't my query using an index?

** Steven Feuerstein geeft zijn presentaties via een live videoverbinding. 

Meet Oracle master Steven Feuerstein

Steven Feuerstein is dé PL/SQL-goeroe. Hij richt zich op het verspreiden van kennis. Zo schreef hij – naast vele andere boeken - het standaardwerk voor PL/SQL-ontwikkelaars: Oracle PL/SQL Programming (6e editie). Tot voor kort reisde Steven de wereld rond als spreker en trainer. Tegenwoordig leidt hij een team van Developer Advocates, waaronder Chris Saxon. Steven zal het congres via videoverbinding bijwonen met 2 presentaties.

 

Meet Oracle master Chris Saxon

Chris Saxon is een graag geziene gast op Oracle-events en één van de Developer Advocates uit het team van Steven. Samen met Conner McDonald runt hij asktom.oracle.com (waarbij ‘TOM’ staat voor ‘The Oracle Masters). Chris is gespecialiseerd in SQL en PL/SQL. Zijn kracht: het vertalen van abstracte features van de database naar oplossingen voor alledaagse problemen. Chris is de hele dag aanwezig en geeft 2 presentaties. 

 

Meet Oracle master Patrick Barel

Patrick Barel is sinds 1999 fulltime Oracle Developer. Na zijn studie heeft hij meerdere PL/SQL-cursussen gevolgd (o.a. van Steven Feuerstein). Patrick heeft naast zijn werk met SQL en PL/SQL verschillende plug-ins geschreven voor PL/SQL Developer (www.allroundautomations.com). In 2018 heeft Patrick de titel Oracle Ace Director toegewezen gekregen voor zijn bijdragen aan het vakgebied SQL en PL/SQL.

 

Meet Oracle master Alex Nuijten

Alex Nuijten is gespecialiseerd in Oracle Database-ontwikkeling met PL/SQL en Oracle Application Express (APEX). Hij geeft - naast zijn werk als onafhankelijk consultant - trainingen in o.a. APEX, SQL en PL/SQL. Alex is een graag geziene spreker op Oracle-conferenties. Naast het schrijven van artikelen voor vakbladen publiceert Alex regelmatig op zijn blog ‘Notes on Oracle’ én is hij coauteur van de boeken ‘Oracle APEX Best Practices’ en ‘Real World SQL and PL/SQL’. In 2010 kreeg hij de eretitel Oracle ACE Director toegewezen voor zijn bijdragen aan de Oracle-community.

Waar?

Het congres vindt plaats bij Green Village in Nieuwegein. 

Hoe laat?

Van 08.30 - 17.30 uur.

Kosten?

De kosten voor het congres zijn €200.