Skip to main content

Over ons

Ervaren IT-experts die met je meedenken

Het type consultants waarmee we werken en de manier waarop we doen wat we doen, dat maakt ons Qualogy. Ervaren experts die eerlijk, open en recht door zee zijn. En die individueel of als team IT-oplossingen bieden waarop onze opdrachtgevers echt zitten te wachten. En net iets meer dan dat.

Bekijk onze diensten

AANGENAAM, WIJ
ZIJN QUALOGY

Gebaseerd op bestaande technologie van onder meer Oracle en Java, maar dan gecombineerd met vernieuwende softwaretoepassingen. Open source, machine learning, baanbrekende cloudoplossingen… voor ons is het allemaal dagelijkse kost. Zo kunnen onze klanten altijd rekenen op een toekomstbestendig en innovatief IT-landschap. En bestaat een bepaalde oplossing nog niet? Dan bouwen we deze gewoon zelf.

Neem contact op

Wij gaan verder dan alleen jouw vraag

Afhankelijk van de vraag of behoefte zetten we onze consultants in op de manier die het beste werkt. Vaak voor langere tijd, regelmatig ook binnen projecten met een duidelijke kop en een staart. Maar vrijwel altijd bij of voor opdrachtgevers waarmee we al jarenlang een vertrouwensrelatie hebben. Soms al bijna 25 jaar. Klanten waarmee we in een hechte samenwerking en als één team uitzonderlijke prestaties leveren op het gebied van de informatietechnologie. Samen zijn wij Qualogy!

Daarbij vinden onze consultants het vanzelfsprekend dat ze onderling technische kennis en ervaring delen. Ook over de verschillende projecten en klanten heen. Dit stimuleren we ook bij Qualogy. Deze kennis gebruiken onze experts weer om in eigen opdrachten nog meer toegevoegde waarde bij de klant te leveren. Want dit is misschien wel de kern van onze manier van werken: we gaan verder dan alleen de vraag van onze opdrachtgevers.

Qualogy in getallen

15+

Nationaliteiten

250+

Collega’s in Nederland

90+

Collega’s in Suriname

19%

Van onze klanten zijn (semi) overheidsinstellingen

46%

Van onze klanten is beursgenoteerd

70%

Van onze collega’s hebben 5+ jaar IT-ervaring

Onze organisatie

We zijn een platte organisatie met korte lijnen. Dit maakt ons flexibel en wendbaar. Zo schakelen we snel met elkaar én met de klant. En nemen we slagvaardig en out of the box beslissingen in ons werk voor opdrachtgevers. Het vormt bovendien de basis voor onze kenmerkende persoonlijke sfeer en cultuur waarin onderlinge betrokkenheid centraal staat. Binnen Qualogy én in de relatie met onze klanten.

Voor de consultants die we aannemen leggen we de lat hoog. Alleen de beste mensen schuiven bij ons aan. Daarbij investeren we doorlopend in de persoonlijke ontwikkeling en verdere opleiding van onze experts. Op deze manier garanderen we de hoogste kwaliteit in alles wat we doen. 

We doen ons werk met een gedreven en divers team. Bevlogen experts uit 15+ verschillende culturen. Ongeveer 160 consultants in Rijswijk en Amsterdam in vaste dienst en daarnaast een flexibele schil van bijna 100 ervaren specialisten die we waar nodig snel kunnen bijschakelen.

Qualogy Caribbean

Wat echt bijzonder is: we hebben bovendien een dochteronderneming in Suriname, Qualogy Caribbean, met nog eens ruim 90 collega’s. Een mix van jonge talenten die we zelf opleiden en ervaren consultants die we direct voor klanten kunnen inzetten: remote, maar ook op locatie bij opdrachtgevers. Zowel in Suriname als in Nederland. Dit geeft ons niet alleen nog meer flexibiliteit in onze capaciteit. Maar zorgt door de verschillende tijdszones ook dat we onze klanten iedere dag nog langer van dienst kunnen zijn. Hoe mooi is dat?

Bekijk meer

DAAROM KIEZEN ONZE COLLEGA’S VOOR QUALOGY

Avinash Soerdjbali
Junior Mendix consultant

“De connectie met Suriname was voor mij ook echt een belangrijke reden om voor Qualogy te gaan werken. Ik zou heel graag mijn steentje willen bijdragen aan de ontwikkeling van Suriname.”

Rajeev Kalloe
Data Scientist

“Qualogy was tijdens mijn stage een fijne plek om veel te leren. Al die positieve ervaringen nam ik natuurlijk mee in mijn keuze voor een baan.”

Junaid Gondel
Apex Developer

“Zoveel mogelijk verschillende kennis en ervaringen opdoen. Mijn keuze voor Qualogy biedt mij dat.”

Marcel Heijmans
BA-ontwikkelaar

“Ik voelde meteen een bepaalde warmte toen ik bij Qualogy binnenkwam voor een gesprek. Die warmte, die sfeer, die past bij mij.”

Ronald Bakker
Sr. Java Developer

“Qualogy heeft een grote Java-community, waarbij iedereen elkaar op de hoogte houdt van de nieuwste kennis.”

Mauricio Rodriguez Lara
Data Engineer

“De diversiteit bij Qualogy is ontzettend leuk. Ik heb bijvoorbeeld gewerkt met mensen uit China, India en de Dominicaanse Republiek. Je leert zo veel over verschillende landen en culturen.”

Kimberly van Kleef
Resourcer

“Bij Qualogy wordt het niet alleen gewaardeerd dat je jezelf wilt blijven ontwikkelen, je wordt er ook actief in ondersteund.”

Renée Kroon
Resourcer

“Ik kreeg meteen veel vrijheid en ruimte. Dat kenmerkt de werksfeer bij Qualogy: je krijgt vertrouwen. En als je dat waarmaakt kan er veel.”

Esra Hoogerwerf
Junior Mendix consultant

“Iedereen krijgt bij Qualogy een eerlijke kans. Je voelt je meteen erg welkom. Collega’s nemen echt de tijd voor elkaar en helpen elkaar. Daarbij is de diversiteit en inclusiviteit groot binnen de organisatie. Iedereen wordt gerespecteerd.”

Vrijblijvend sparren over jouw IT-vraagstuk?

Op zoek naar een oplossing voor jouw IT-vraagstuk? We denken graag met je mee! Plan direct een meeting met een van onze collega’s in.