Skip to main content

Oplossingen op maat en op projectbasis

Op een projectmatige manier producten en oplossingen op maat en van a tot z ontwikkelen. Dit voor klanten die hiervoor zelf niet de technologische kennis of mensen hebben, maar wel een concrete vraag of behoefte. 

  • Flexibel
  • Agile
  • Partnership

Dit Kunnen we voor jou betekenen op het gebied van Projecten

Bij Qualogy vinden we dit de normaalste zaak van de wereld. We zetten een team van consultants voor langere tijd bij of voor klanten in en nemen onze opdrachtgevers de volledige productontwikkeling uit handen. Maar wel op een agile manier, dus in nauwe samenwerking mét de klant. En in een hecht partnership. Uiteindelijk leveren we een totaalproduct op waarmee de klant direct aan de slag kan.

Een oplossing

Altijd een oplossing voor jouw concrete vraag of behoefte.

Ontzorging

Ontzorging voor de gehele projectontwikkeling.

Op maat

Producten en oplossingen op maat.

Betrouwbaar

Een betrouwbare projectprognose, hoge projectkwaliteit en een sluitende planning.

IT-oplossingen door kennis, ervaring en drive

Waarom kiezen klanten hierbij voor ons? Heel simpel: wij hebben de flexibiliteit en wendbaarheid om hierin snel met onze opdrachtgevers te schakelen. Zonder overbodige en vertragende procedures en besluitvorming. En natuurlijk hebben we de kennis, ervaring en drive om dit soort projecten met én voor klanten tot een succes te maken.

Onze klantgerichte aanpak stelt ons in staat om projecten op een snelle en effectieve manier uit te voeren, waarbij we continu bezig zijn om onze klanten te ondersteunen en te helpen bij het realiseren van hun doelen. Dit maakt ons tot een betrouwbare en toonaangevende speler op het gebied van IT-beheer en supportservices.

HOE WERKT HET?

1

Kennismaking & requirement engineering workshop

We verzamelen, analyseren, specificeren en valideren jouw eisen en wensen.

2

Project set-up & offerte

Met de input van stap 1 maken we een op maat gemaakt plan van aanpak & offerte.

3

Development

We ontwikkelen het project of product zoals afgesproken in de project setup.

4

Sign off – Deliver

We leveren het project of product aan je op en na een succesvolle sign off wordt het product in beheer genomen.

Innovatie bij onze toonaangevende klanten

Onze toegevoegde waarde zit hem daarnaast met name in onze kenmerkende cultuur en sfeer. In de manier waarop we met onze consultants én klanten dingen voor elkaar krijgen. In een mooie samenwerking en vanuit een persoonlijke klik. De perfecte match tussen onze specialisten en de opdrachtgever, daar gaan en staan wij voor. Zo maken we de klant én onze consultants blij.

Filter

Daarom kiezen onze klanten voor Qualogy

KNSB
Jeroen Fredriks

“Qualogy is echt een meedenkende partner. De leden van het Qualogy-team kunnen niet alleen met data omgaan, maar ze begrijpen het schaatsen ook echt. Daardoor geven ze ons nieuwe inzichten over de mogelijkheden. En vertalen ze onze wensen zonder problemen naar een technische oplossing. Dat vind ik heel bijzonder.”

Gemeente Rotterdam
Pam Koertshuis

“Qualogy staat voor kwaliteit. Het is een kennishuis met veel Oracle-ervaring. Dat werkt erg prettig samen.”

IT-bedrijf van Defensie
Jan-Willem Janse

“APEX-consultant Wouter de Waard werkt via Qualogy bij ons. Hij is flexibel en beschikt over het kennisniveau dat wij nastreven. JIVC stimuleert kennisdeling. Regelmatig organiseren wij kennissessies voor teamleden, door teamleden. Wouter deelt daar graag zijn kennis.”

Gemeente Rotterdam
Erik van der Steen

“Qualogy is een betrouwbare partner die goede mensen levert. Het RAD-team heeft specialistische eisen aan ingehuurde professionals. De Mendix Business Engineers van Qualogy voldoen aan deze eisen.”

WERKEN BIJ QUALOGY?

Vind de uitdaging die bij je past, ontwikkel jezelf verder en ontdek onze fijne werksfeer en goede arbeidsvoorwaarden.

  • Samen leren
  • Samen ontwikkelen
  • Samen vieren
Bekijk vacatures

Vraag het je
nieuwe collega’s

Lemja Haddar

Recruiter