Skip to main content

Ontdek de kracht van Quality Teams bij Qualogy

Bij Qualogy geloven we dat de sleutel tot succes ligt in de kracht van samenwerking en technische expertise. Onze specialisatie in Oracle, Java, en Mendix technologieën, gesteund door jarenlange ervaring en diepgaande kennis, stelt ons in staat om maatwerkoplossingen te bieden die perfect aansluiten op de specifieke behoeften van onze klanten. Tel daarbij op onze offshore diensten vanuit dochteronderneming Qualogy Caribbean, waarmee we een allround pakket kunnen bieden. Onze benadering is simpel: kwaliteit in technologie, kwaliteit in teams.

  • Direct een productief, vertrouwd team
  • Agile werkwijze; bewezen effectief

Technische expertise en ervaring op maat

Onze projectteams bestaan uit professionals met technische kennis en expertise, afgestemd op de unieke behoeften van elk project. Of het nu gaat om systeemontwikkeling of procesoptimalisatie, wij zorgen voor een effectieve aanpak en oplevering binnen de gestelde tijd en budget.

Bij Qualogy geloven we dat succes niet alleen draait om technische vaardigheden, maar ook om een soepele teamintegratie. Daarom leveren we teams die niet alleen technologisch geavanceerd zijn, maar ook passen bij jouw bedrijfscultuur en doelstellingen. Kies voor Qualogy’s Quality Teams voor expertise, innovatie en een sterke focus op jouw succes.

  • Synchronisatie met sprint planning
  • Kennisoverdracht verzekert continuïteit
Versnelde time-to-market

Verkort je projecttijdlijnen tot wel 20% dankzij onze agile Q-teams, bestaande uit direct inzetbare experts in Oracle, Java, en Mendix technologieën. Snellere realisatie van jouw doelen en een vlotte marktintroductie.

Expertise die levert

Vertrouw op de bewezen expertise van Qualogy’s Q-teams, samengesteld uit de beste professionals in technologische ontwikkeling. Onze teams zijn flexibel, ervaren, en klaar om elk project, groot of klein, naar succes te leiden.

Gecommitteerd aan jouw succes

Onze Q-teams committeren zich niet alleen aan technische expertise, maar ook aan jouw projectdoelen. Met duidelijk gedefinieerde mijlpalen en consistente voortgangsrapportages zorgen we voor transparantie, vertrouwen en succes.

Continuïteit, commitment, en clarity

Elk project ondersteund door Qualogy wordt gekenmerkt door continuïteit, een diepgaand commitment aan zowel het project als elkaar, en heldere communicatie. Onze projectaanpak is ontworpen om snel en efficiënt aan de slag te gaan, met een constante focus op kwaliteitsbewaking en klanttevredenheid.

De 3 belangrijkste voordelen 

1. Kostenefficiëntie en flexibiliteit
Een van de meest significante voordelen van het werken met Q-teams is de uitzonderlijke kostenefficiëntie en flexibiliteit die wij bieden. Door onze unieke combinatie van lokale en internationale expertise, inclusief onze strategische aanwezigheid in Nederland en Suriname, zijn we in staat om oplossingen te leveren die niet alleen van hoge kwaliteit zijn, maar ook kostenefficiënt. Deze aanpak biedt onze klanten de flexibiliteit om hun projecten te schalen op basis van de huidige behoeften en middelen, zonder compromissen te sluiten op het gebied van kwaliteit of effectiviteit.

 

2. Focus op kernactiviteiten
In de snel evoluerende zakelijke wereld van vandaag, is het van cruciaal belang dat jouw organisatie zich kan concentreren op wat het beste doet – de kernactiviteiten. Door de technische uitdagingen en projecten over te laten aan de gespecialiseerde Q-teams van Qualogy, wordt jouw bedrijf in staat gesteld om zich te richten op strategische groei en ontwikkeling. Onze experts nemen de complexiteit van IT-projecten uit handen, waardoor je kostbare tijd en middelen kunt vrijmaken om te investeren in de kerncompetenties die jouw organisatie onderscheiden.

3. Gedeelde verantwoordelijkheid en expertise
Samenwerken met de Quality teams van Qualogy betekent een partnership waarin verantwoordelijkheid en expertise gedeeld worden. Je profiteert van de collectieve kennis en ervaring van een team dat is samengesteld uit experts die zijn gespecialiseerd in verschillende technologische domeinen. Deze gedeelde verantwoordelijkheid zorgt niet alleen voor een hogere kwaliteit van de geleverde oplossingen maar versterkt ook de innovatie. Verschillende inzichten dragen namelijk bij aan de creatieve probleemoplossing. Bovendien, door onze gezamenlijke inzet, wordt het risico dat gepaard gaat met complexe projecten geminimaliseerd, waardoor projecten soepeler verlopen en binnen de gestelde tijdlijnen worden opgeleverd.

Belastingdienst; strategische keuze voor compleet Qualogy team

In september 2023 startte een uitdagend project bij de Belastingdienst. Het doel: de overgang naar een nieuwe architectuur, het gebruik van REST-services, en uiteindelijk de migratie naar de cloud. Een uitdaging waarbij de Belastingdienst in de uitvoering heeft gekozen voor een compleet Qualogy team. Een keuze die zowel de opdrachtgever als het team zelf veel voordelen en zekerheden biedt.

Case Belastingdienst

Vooruit met Qualogy

Klaar om de volgende stap te zetten en jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen? Ontdek hoe Qualogy’s Quality teams je kunnen helpen vooruit te blijven in een snel veranderende wereld.

Laat technische uitdagingen aan ons over en focus op wat echt belangrijk is: jouw kernactiviteiten.

Daarom kiezen onze klanten voor Qualogy

KNSB
Jeroen Fredriks

“Qualogy is echt een meedenkende partner. De leden van het Qualogy-team kunnen niet alleen met data omgaan, maar ze begrijpen het schaatsen ook echt. Daardoor geven ze ons nieuwe inzichten over de mogelijkheden. En vertalen ze onze wensen zonder problemen naar een technische oplossing. Dat vind ik heel bijzonder.”

Gemeente Rotterdam
Pam Koertshuis

“Qualogy staat voor kwaliteit. Het is een kennishuis met veel Oracle-ervaring. Dat werkt erg prettig samen.”

IT-bedrijf van Defensie
Jan-Willem Janse

“APEX-consultant Wouter de Waard werkt via Qualogy bij ons. Hij is flexibel en beschikt over het kennisniveau dat wij nastreven. JIVC stimuleert kennisdeling. Regelmatig organiseren wij kennissessies voor teamleden, door teamleden. Wouter deelt daar graag zijn kennis.”

Gemeente Rotterdam
Erik van der Steen

“Qualogy is een betrouwbare partner die goede mensen levert. Het RAD-team heeft specialistische eisen aan ingehuurde professionals. De Mendix Business Engineers van Qualogy voldoen aan deze eisen.”

Vrijblijvend sparren over jouw IT-vraagstuk?

Op zoek naar een oplossing voor jouw IT-vraagstuk? We denken graag met je mee! Plan direct een meeting met een van onze collega’s in.