Skip to main content

160+ consultancy experts met visie

Consultants inzetten die verder kijken dan alleen de vraag van onze klanten. Dat is een groot deel van onze dienstverlening. IT-experts met minimaal een hbo-diploma en minstens zes jaar relevante ervaring. Professionals die zich onderscheiden op het gebied van Oracle, Java, Javascript, Datascience, Data Engineering of Mendix.

  • Expertise
  • Ervaring
  • Lef & creativiteit

Onze consultants kijken verder dan alleen jouw IT-vraag

Techneuten in hart en nieren die met elkaar en met klanten graag delen waar zij goed in zijn. En die hun diepgaande technische kennis individueel of in teams toepassen voor toekomstbestendige en innovatieve IT-oplossingen bij opdrachtgevers. Met lef en creativiteit. Daar hebben we het dan over.

Quality Teams by Qualogy

Naast individuele van een van onze professionals kan je ook kiezen voor de inhuur van de expertise van een compleet Qualogy team: onze Quality Teams. Onze projectteams bestaan uit professionals met technische kennis en expertise, afgestemd op de unieke behoeften van elk project. Of het nu gaat om systeemontwikkeling of procesoptimalisatie, wij zorgen voor een effectieve aanpak en oplevering binnen de gestelde tijd en budget.

Direct naar Quality Teams
Voor ieder IT-vraagstuk

Oracle, Java, Javascript, Datascience, Data Engineering, Mendix

Inzet op maat

Van een individuele inzet tot een compleet team.

Ervaren experts

70% van onze collega’s zijn seniors met 5+ jaar ervaring.

Kortdurend project of jarenlang

Inzet naar jouw behoefte, Van kortdurend tot jarenlange inzet.

De perfecte match tussen klant en consultant

Consultants waarbij we zorgen dat ze perfect matchen met de specifieke behoefte van klanten. Dit lukt ons omdat we onze mensen goed kennen. En daar steken we ook veel tijd en energie in. We werken continu aan de teamgeest binnen Qualogy en het persoonlijke contact met onze experts. Door elkaar tijdens leuke activiteiten of inhoudelijke kennissessies te ontmoeten. Maar ook door individuele gesprekken die we met vaste regelmaat met al onze mensen voeren. Daarbij gaat het ons niet alleen om de IT-skills, maar vooral ook om de persoonlijkheid van onze consultants. Zo weten we precies wie het beste past binnen een team of bij een specifieke vraag van onze klanten.

HOE WERKT HET?

1

Kennismaking en verkennen

Samen kijken we naar jouw IT-vraagstuk. Waar ligt de behoefte en wat zijn de requirements?
2

Voorstellen kandidaten

Wij kennen onze mensen en stellen de beste match(es) aan jou voor.

3

Selectie & interview(s)

In een persoonlijke kennismaking bepaal jij wie het best past bij jouw team/organisatie.

4

Start Inzet

Heb je de perfecte match gevonden dan gaat onze professional aan de slag.

Innovatie bij onze toonaangevende klanten

Onze toegevoegde waarde zit hem daarnaast met name in onze kenmerkende cultuur en sfeer. In de manier waarop we met onze consultants én klanten dingen voor elkaar krijgen. In een mooie samenwerking en vanuit een persoonlijke klik. De perfecte match tussen onze specialisten en de opdrachtgever, daar gaan en staan wij voor. Zo maken we de klant én onze consultants blij.

Filter

Daarom kiezen onze klanten voor Qualogy

KNSB
Jeroen Fredriks

“Qualogy is echt een meedenkende partner. De leden van het Qualogy-team kunnen niet alleen met data omgaan, maar ze begrijpen het schaatsen ook echt. Daardoor geven ze ons nieuwe inzichten over de mogelijkheden. En vertalen ze onze wensen zonder problemen naar een technische oplossing. Dat vind ik heel bijzonder.”

Gemeente Rotterdam
Pam Koertshuis

“Qualogy staat voor kwaliteit. Het is een kennishuis met veel Oracle-ervaring. Dat werkt erg prettig samen.”

IT-bedrijf van Defensie
Jan-Willem Janse

“APEX-consultant Wouter de Waard werkt via Qualogy bij ons. Hij is flexibel en beschikt over het kennisniveau dat wij nastreven. JIVC stimuleert kennisdeling. Regelmatig organiseren wij kennissessies voor teamleden, door teamleden. Wouter deelt daar graag zijn kennis.”

Gemeente Rotterdam
Erik van der Steen

“Qualogy is een betrouwbare partner die goede mensen levert. Het RAD-team heeft specialistische eisen aan ingehuurde professionals. De Mendix Business Engineers van Qualogy voldoen aan deze eisen.”

WERKEN BIJ QUALOGY?

Vind de uitdaging die bij je past, ontwikkel jezelf verder en ontdek onze fijne werksfeer en goede arbeidsvoorwaarden.

  • Samen leren
  • Samen ontwikkelen
  • Samen vieren
Bekijk vacatures

Vraag het je
nieuwe collega’s

Lemja Haddar

Recruiter