Skip to main content
https://www.youtube.com/watch?v=mA4lp2bYDfo

Onze diensten

Qualogy levert al 25 jaar slimme oplossingen

  • Beste oplossingen
  • 25+ jaar ervaring
  • Innovatieve tools

Consultancy, beheer en projecten. Dit zijn de drie pijlers van onze brede dienstverlening. Met daarnaast een tak waar we op eigen initiatief en door hierin zelf te investeren oplossingen en producten ontwikkelen voor de IT-markt. Productontwikkeling waarbij we nieuwe technologie toepassen. De innovatieve kennis en ervaring die we hier opdoen gebruiken we weer in de andere diensten voor onze klanten. Zo blijven we vooroplopen binnen de informatietechnologie.

Consultancy

Consultants inzetten die verder kijken dan alleen de vraag van onze klanten. Dat is een groot deel van onze dienstverlening. IT-experts met minimaal een hbo-diploma en minstens zes jaar relevante ervaring.

Lees meer

Beheer

(Extra) technische ondersteuning bij het onderhoud en beheer van systemen en applicaties. Bij beheer bieden we klanten deze support en zorgen we in de vorm van outsourcing voor continuïteit van hun eigen IT-organisatie.

Lees meer

Projecten

Op een projectmatige manier producten en oplossingen op maat en van a tot z ontwikkelen. Dit voor klanten die hiervoor zelf niet de technologische kennis of mensen hebben, maar wel een concrete vraag of behoefte.

Lees meer

Productontwikkeling

Lef en creativiteit in alles wat we doen. Dat vinden we bij Qualogy vanzelfsprekend. Niet alleen in opdrachten voor klanten, maar ook als het gaat om softwareoplossingen die we op eigen initiatief bouwen en in de markt zetten.

Lees meer

Effectiever werken met de slimme oplossingen van Qualogy

Wij combineren standaardsoftware en bewezen technologieën – zoals Oracle en Java – met de laatste technologische inzichten, bijvoorbeeld op het gebied van Data Science en Cloud Computing. Al 25 jaar zorgen we ervoor dat onze relaties vooroplopen. En we leveren elk project succesvol op. Kom met ons in contact en laat u inspireren.

Meer over ons

Hoge projectkwaliteit door Scrum en Agile

We werken met korte sprints, waarbij we per sprint steeds een deelresultaat opleveren. We hebben continu overleg met de opdrachtgever. Zo kunnen we direct bijsturen en verbeteringen doorvoeren. Met Scrum zorgen we ervoor dat projecten snel en met hoge kwaliteit worden afgerond. Kortom, door Agile te werken, krijgt de klant een betrouwbare projectprognose, hoge projectkwaliteit en een sluitende planning.

Daarom kiezen onze klanten voor Qualogy

KNSB
Jeroen Fredriks

“Qualogy is echt een meedenkende partner. De leden van het Qualogy-team kunnen niet alleen met data omgaan, maar ze begrijpen het schaatsen ook echt. Daardoor geven ze ons nieuwe inzichten over de mogelijkheden. En vertalen ze onze wensen zonder problemen naar een technische oplossing. Dat vind ik heel bijzonder.”

Gemeente Rotterdam
Pam Koertshuis

“Qualogy staat voor kwaliteit. Het is een kennishuis met veel Oracle-ervaring. Dat werkt erg prettig samen.”

IT-bedrijf van Defensie
Jan-Willem Janse

“APEX-consultant Wouter de Waard werkt via Qualogy bij ons. Hij is flexibel en beschikt over het kennisniveau dat wij nastreven. JIVC stimuleert kennisdeling. Regelmatig organiseren wij kennissessies voor teamleden, door teamleden. Wouter deelt daar graag zijn kennis.”

Gemeente Rotterdam
Erik van der Steen

“Qualogy is een betrouwbare partner die goede mensen levert. Het RAD-team heeft specialistische eisen aan ingehuurde professionals. De Mendix Business Engineers van Qualogy voldoen aan deze eisen.”

Vrijblijvend sparren over jouw IT-vraagstuk?

Op zoek naar een oplossing voor jouw IT-vraagstuk? We denken graag met je mee! Plan direct een meeting met een van onze collega’s in.