Skip to main content

Continuïteit van jouw IT-organisatie

Bij alles wat we als Qualogy bouwen en ontwikkelen hebben onze klanten support nodig. En regelmatig vragen onze opdrachtgevers om (extra) technische ondersteuning bij het onderhoud en beheer van hun systemen en applicaties. 

  • Outsourcing
  • Innovatie
  • Ontzorgen

Qualogy’s op maat gemaakte beheer- en support services

Bij beheer bieden we klanten deze support en zorgen we in de vorm van outsourcing voor continuïteit van hun eigen IT-organisatie. Hierbij werken onze consultants vanuit onze kantoren en voor onbepaalde tijd voor klanten met een specifieke behoefte op het vlak van beheer. Voor deze klanten voegen we onze kennis van systemen en software toe. En helpen we vanuit onze expertise op het gebied van innovatie aan de verdere doorontwikkeling van hun IT-landschap.

Ondersteuning

(Extra) technische ondersteuning bij onderhoud en beheer.

Continuïteit

Continuïteit van jouw IT-organisatie door outsourcing.

Doorontwikkeling

Innovatie en doorontwikkeling door experts.

Op maat

Een op maat gemaakte service voor iedere situatie.

Onze klanten staan centraal

Bij Qualogy staan de wensen en behoeften van onze klanten centraal. Daarom bieden we op maat gemaakte beheer- en supportservices die zijn afgestemd op de specifieke situatie van elke klant. Onze consultants hebben uitgebreide kennis van diverse systemen en software en werken samen met onze klanten om hun IT-infrastructuren optimaal te laten functioneren. Of het nu gaat om het beheren van bestaande systemen of het ondersteunen bij de doorontwikkeling van de IT-omgeving, onze experts zijn altijd betrokken en zorgen voor continuïteit en stabiliteit. Dankzij onze aanpak kunnen onze klanten zich volledig concentreren op hun corebusiness, zonder zich zorgen te hoeven maken over hun IT.

HOE WERKT HET?

1

Kennismaking en verkenning

Samen kijken we naar jouw eisen en wensen. En hoe we deze het meest optimaal invullen.

2

Plan van aanpak

Wat zijn de verschillende fases van de inbeheername, hoe adresseren en voeren we deze uit.

3

Onboarding

Start van de transitie! Toetsing van de acceptatiecriteria aan alle gestelde eisen en voorwaarden.

4

In beheername

Zijn alle stappen van de onboarding akkoord? Dan gaan we over tot de officiële inbeheername!

Innovatie bij onze toonaangevende klanten

Onze toegevoegde waarde zit hem daarnaast met name in onze kenmerkende cultuur en sfeer. In de manier waarop we met onze consultants én klanten dingen voor elkaar krijgen. In een mooie samenwerking en vanuit een persoonlijke klik. De perfecte match tussen onze specialisten en de opdrachtgever, daar gaan en staan wij voor. Zo maken we de klant én onze consultants blij.

Filter

Daarom kiezen onze klanten voor Qualogy

KNSB
Jeroen Fredriks

“Qualogy is echt een meedenkende partner. De leden van het Qualogy-team kunnen niet alleen met data omgaan, maar ze begrijpen het schaatsen ook echt. Daardoor geven ze ons nieuwe inzichten over de mogelijkheden. En vertalen ze onze wensen zonder problemen naar een technische oplossing. Dat vind ik heel bijzonder.”

Gemeente Rotterdam
Pam Koertshuis

“Qualogy staat voor kwaliteit. Het is een kennishuis met veel Oracle-ervaring. Dat werkt erg prettig samen.”

IT-bedrijf van Defensie
Jan-Willem Janse

“APEX-consultant Wouter de Waard werkt via Qualogy bij ons. Hij is flexibel en beschikt over het kennisniveau dat wij nastreven. JIVC stimuleert kennisdeling. Regelmatig organiseren wij kennissessies voor teamleden, door teamleden. Wouter deelt daar graag zijn kennis.”

Gemeente Rotterdam
Erik van der Steen

“Qualogy is een betrouwbare partner die goede mensen levert. Het RAD-team heeft specialistische eisen aan ingehuurde professionals. De Mendix Business Engineers van Qualogy voldoen aan deze eisen.”

WERKEN BIJ QUALOGY?

Vind de uitdaging die bij je past, ontwikkel jezelf verder en ontdek onze fijne werksfeer en goede arbeidsvoorwaarden.

  • Samen leren
  • Samen ontwikkelen
  • Samen vieren
Bekijk vacatures

Vraag het je
nieuwe collega’s

Lemja Haddar

Recruiter