Offshoring

Belangrijke offshore-landen zijn op dit moment India, China, Maleisië en Zuid-Afrika. Volgens Qualogy past Suriname uitstekend in dat rijtje.
 
Waarom Suriname?
 
Om te beginnen biedt Suriname zelf grote voordelen voor bedrijven die offshoring overwegen. De lokale bevolking spreekt goed Engels en een helpdesk kan Nederlandse klanten ook in de eigen taal te woord staan. Bovendien kent men de Nederlandse cultuur beter dan iemand in India of China.
 
Daarnaast is er een groot arbeidspotentieel. De vele afgestudeerden van de Anton de Kom Universiteit in Paramaribo kunnen werk op hun niveau krijgen en hun professionele carrière in Suriname opbouwen. Sterker nog, voor veel hoog opgeleide Surinamers in Nederland zou werk in eigen land een reden kunnen zijn om terug te gaan!
 
Waarom juist nu?
 
Offshoring van werkzaamheden is de afgelopen jaren aantoonbaar succesvol geweest. Marges staan onder druk en bedrijven moeten creatief zijn om kosten te besparen en efficiënter te werken. Daarom zijn bedrijven juist in dit klimaat geïnteresseerd om hun werk naar Suriname te verplaatsen. Offshoring is een kans om de concurrentie voor te blijven.
 
De internationale ervaring van Qualogy
 
Qualogy behoort tot de top van de ICT-consultancyorganisaties voor Oracle en Java. Onze tweehonderd professionals beschikken over internationaal erkende ICT-certificaten. Zij adviseren onze klanten over de nieuwste technologie en het ontwerpen en implementeren van softwaresystemen. We werken voor internationale bedrijven als Ahold, Canon, ING en KPN maar ook voor energiebedrijven als Nuon en Essent.
 
Qualogy is NEN 4400 en ISO 9001-gecertificeerd, waarmee we onze klanten aantonen dat onze processen in een kwaliteitssysteem zijn beschreven, en dat we eventuele afwijkingen snel kunnen opsporen, corrigeren en voorkomen. Juist bij offshoring is dat van groot belang.
 
De offshoring-aanpak van Qualogy
 
We hebben inmiddels meerdere ICT-offshoringprojecten met succes uitgevoerd voor Nederlandse klanten. We kunnen in principe de volledige ICT-infrastructuur voor een klant beheren, zowel op de locatie van de klant als bij Qualogy intern. 
 
De kracht van Qualogy
 
We hebben sinds 2007 een eigen vestiging in Suriname met gespecialiseerde, hoogopgeleide young professionals. Door ICT-werkzaamheden uit te besteden naar Qualogy Suriname zijn onze opdrachtgevers in staat hun operationele kosten drastisch te verlagen.
 
Follow the sun
 
Een andere belangrijke reden voor ICT offshoring is het principe follow the sun. Projecten worden in verschillende tijdzones gerealiseerd, zodat er per dag langer (24×7) aan een project gewerkt kan worden. Nederlandse softwareontwikkelaars van Qualogy kunnen bijvoorbeeld ’s ochtends tot 13.00 uur aan projecten werken, waarna hun Surinaamse collega’s er nog een volledige werkdag aan kunnen besteden. Per dag is dan 12 uur ‘doorlooptijd’ beschikbaar. Een bedrijf met drie optimaal gekozen offshore-locaties kan zelfs 24 uur per dag ‘open’ zijn. Bijvoorbeeld bouwen in Peking, ontwerpen en reviewen in Johannesburg en testen in Paramaribo.
 
De groei van Qualogy Suriname
 
We geloven in het actief delen van kennis en ervaring, bijvoorbeeld via postdoctorale ICT-opleidingen en de kennisevents die we organiseren. Op die manier kunnen we een constante instroom van hoogopgeleide medewerkers garanderen. Qualogy Suriname zal de komende jaren verder groeien van 30 naar 40 medewerkers en haar vleugels uitslaan naar het Caribische gebied en Latijns Amerika.
 
De voordelen van offshoring met Qualogy
 
• door kostenreductie een sterkere concurrentiepositie
• snellere doorlooptijd projecten en continuïteit in dienstverlening via het principe ‘follow the sun’
• korte Nederlandstalige lijnen zonder taal- en cultuurverschillen en zonder extra managementlagen
• profiteren van onze ervaring met ICT-offshoring
• gegarandeerde ISO 9001-kwaliteit van alle Qualogy-professionals
• de continuïteit van een Nederlands bedrijf dat sinds 1998 een consistente en gezonde groei kent
 
Met Qualogy als offshoring-partner zijn uw systemen en processen in goede handen, zodat u uw handen vrij heeft. Vrij om snel op marktontwikkelingen te reageren, om te innoveren of om betere en meer duurzame resultaten te realiseren.
 
Tel: +31-(0)70-3195000
Email: info@qualogy.com

Contact

Hebt u vragen of suggesties?

Mail info@qualogy.com!


De Bruyn Kopsstraat 9

2288EC Rijswijk (ZH)

The Netherlands

+31.(0)70 319 5000

  • Blog

  • Tags

  • @qualogy_news

  • @qresources

  • Reacties