Skip to main content

Verbreed je Java Horizon op Qualogy’s Java Kennis Event, the Event that drives your Microservices – 20 juni, Rijswijk

Ben je als Java developer altijd op zoek naar vernieuwende inzichten en netwerkmogelijkheden binnen je vakgebied? Dan is Qualogy’s Java kennis event op donderdag 20 juni in Rijswijk dé plek voor jou! In een informele setting nemen sprekers Allard Buijze, Rishi Doerga en Ronald Bakker je mee in hun visie op hoe je Microservices wel voor je kunt laten werken. Natuurlijk sluiten we af met een lekker diner en een drankje zodat je met vakgenoten kan sparren en (bij) praten. Dus pak deze nog even mee voor de zomervakantie.

Event details:

Datum en tijd: Donderdag 20 juni, van 16:00 tot 20:30 uur

Locatie: Qualogy hoofdkantoor Rijswijk, de Bruynkopsstraat 9

Programma:

16:00 – 16:30: Inloop

16:30 – 18:15: Kennissessies 

18:30: Diner en afsluitende borrel

Sprekers en sessies:

Rishi Doerga: “Microservices Simplified”
Rishi verkent hoe microservices als bouwstenen dienen voor moderne, schaalbare applicaties. Door middel van kleinere, overzichtelijke codebases en isolatie van complexiteit, maakt hij duidelijk hoe teams efficiënter en onafhankelijker kunnen werken. Rishi zal ook benadrukken hoe Kafka bijdraagt aan het succes van deze architectuur.

Allard Buijze: “Event-Driven Microservices – Beyond the Fairy Tale”
Als oprichter en CTO van AxonIQ, brengt Allard meer dan alleen expertise in programmeren; hij brengt een passie die begon toen hij zes jaar oud was. Allard zal de harde realiteiten en de schoonheid van microservices ontvouwen en aantonen hoe principes van DDD, CQRS en Event Sourcing gebruikt kunnen worden om complexiteit beheersbaar te maken en de fundamenten voor succesvolle microservices te leggen.

Ronald Bakker: “Independence in Microservices: Myth or Reality?”
Met ruim 25 jaar ervaring in Java en Kotlin en projecten bij bedrijven als Ahold en ING, biedt Ronald een diepgaande blik op de uitdagingen en oplossingen binnen microservices-architecturen. Zijn sessie zal zich richten op het praktisch demonstreren van technieken die elke microservice onafhankelijk van anderen laten functioneren.

Aanmelden
Aanmelden doe je eenvoudig en voor 13 juni via dit formulier:

 

 

Klik hier

Dit is een unieke kans om rechtstreeks van vooraanstaande experts te leren, vragen te stellen en te netwerken met andere professionals die jouw passie voor Java delen. Sluit de avond af met een diner en een borrel waar je kunt netwerken met sprekers en collega’s. 

Mis deze kans niet om je professionele netwerk uit te breiden en je vaardigheden als Java developer te verdiepen.

We zien en spreken je graag op donderdag 20 juni!

Team Qualogy