Skip to main content

Mendix Partner

In Qualogy heb je jouw partner gevonden als het gaat om het bieden van innovatieve Mendix oplossingen. Onze expertise strekt zich uit van het inzetten van individuele Mendix consultants tot het samenstellen van complete, multidisciplinaire teams die jouw projecten van concept tot realisatie brengen. Zo leveren we altijd de juiste oplossing voor jouw Mendix vraagstuk.

  • Mendix Partner
  • Ervaren gecertificeerde Mendix Consultants

Ontdek de kracht van Mendix met Qualogy

Onze Mendix-experts zijn meer dan alleen ontwikkelaars; ze denken graag met je mee over de beste oplossing voor jouw bedrijfsdoelen. Ze zijn geweldig in het verbinden van jouw teamleden en hebben een sterke focus op de eindgebruiker. Dit betekent dat we niet alleen slimme, maar ook praktische Mendix-applicaties ontwikkelen, die écht aansluiten bij wat jouw organisatie nodig heeft.

Complete teamoplossingen
Voor grotere projecten bieden we volledige Mendix-teams, bestaande uit ervaren ontwikkelaars, projectmanagers, UX/UI designers en data-analisten. Deze teams zijn perfect op elkaar ingespeeld, met als resultaat efficiëntie, innovatie en een succesvol project. Zo bouwen, onderhouden en ontwikkelen we apps die niet alleen slim zijn, maar ook écht werken voor jou.

Snelle applicatieontwikkeling

Snelheid in ontwikkeling en implementatie van Mendix bedrijfsapplicaties.

Ervaring & know-how

Onze track record in Mendix-oplossingen betekent dat je profiteert van onze diepgaande inzichten en tijdgeteste strategieën.

Flexibel & op maat

Of je nu een enkele expert of een compleet team nodig hebt, onze oplossingen zijn volledig afgestemd op jouw unieke behoefte.

Kwaliteit voorop

Kwaliteit staat bij ons centraal, in elk project, groot of klein. We gaan voor niets minder dan het beste.

Volledige project ontzorging

We begrijpen dat het beheren van een Mendix-project soms een uitdaging kan zijn, zeker als je niet de juiste expertise of capaciteit in huis hebt maar wel een concrete vraag of behoefte. Wij kunnen dat eenvoudig voor je oplossen.

We zetten een team van consultants voor langere tijd bij of voor klanten in en nemen onze opdrachtgevers de volledige productontwikkeling uit handen. Dit houdt in dat we van begin tot eind verantwoordelijkheid nemen voor jouw Mendix-projecten. Vanaf de initiatie tot de uiteindelijke oplevering, ons deskundige team beheert elk detail: planning, ontwikkeling, implementatie en onderhoud. Dit geeft jou de rust en zekerheid dat je project in ervaren handen is.

Het Mendix Security Assessment: de oplossing voor een veilige applicatie

Versterk jouw applicatieveiligheid met het Mendix Security Assessment van Qualogy. Als aanvulling op onze diensten bieden we deze gespecialiseerde beoordeling aan om je digitale omgeving te beveiligen. Met onze uitgebreide ervaring van meer dan 25 jaar laten we zien dat we een vertrouwde partner zijn in technologie en veiligheid. Ontdek de voordelen van ons Mendix Security Assessment en hoe het ook jouw organisatie kan helpen bij het waarborgen van een veilige en betrouwbare applicatie-infrastructuur.

Mendix Security Assessment

Mendix bij onze toonaangevende klanten

We geloven in een vooruitstrevende aanpak, waarbij we diep duiken in je organisatie om een grondig inzicht te krijgen in je uitdagingen en doelstellingen. Bekijk onze cases bij onze toonaangevende klanten zoals gemeente Rotterdam en Retina Operatiecentrum.

Filter

Daarom kiezen onze klanten voor Qualogy

KNSB
Jeroen Fredriks

“Qualogy is echt een meedenkende partner. De leden van het Qualogy-team kunnen niet alleen met data omgaan, maar ze begrijpen het schaatsen ook echt. Daardoor geven ze ons nieuwe inzichten over de mogelijkheden. En vertalen ze onze wensen zonder problemen naar een technische oplossing. Dat vind ik heel bijzonder.”

Gemeente Rotterdam
Pam Koertshuis

“Qualogy staat voor kwaliteit. Het is een kennishuis met veel Oracle-ervaring. Dat werkt erg prettig samen.”

IT-bedrijf van Defensie
Jan-Willem Janse

“APEX-consultant Wouter de Waard werkt via Qualogy bij ons. Hij is flexibel en beschikt over het kennisniveau dat wij nastreven. JIVC stimuleert kennisdeling. Regelmatig organiseren wij kennissessies voor teamleden, door teamleden. Wouter deelt daar graag zijn kennis.”

Gemeente Rotterdam
Erik van der Steen

“Qualogy is een betrouwbare partner die goede mensen levert. Het RAD-team heeft specialistische eisen aan ingehuurde professionals. De Mendix Business Engineers van Qualogy voldoen aan deze eisen.”

Opleiden in Mendix

Bij Qualogy vinden wij het investeren en opleiden van Mendix consultants belangrijk. Daarom bieden wij een Mendix Traineeship aan en zijn we volop bezig met de nieuwste Mendix-technologie om onze klanten te voorzien van gecertificeerde Mendix-consultants. Of onze consultants nu junior, medior of senior zijn, we stimuleren continue ontwikkeling. Zo ben je altijd verzekerd van een Mendix professional met up-to-date kennis.

Lees meer over onze Mendix ontwikkelingscultuur

Vrijblijvend sparren over jouw IT-vraagstuk?

Op zoek naar een oplossing voor jouw IT-vraagstuk? We denken graag met je mee! Plan direct een meeting met een van onze collega’s in.