Skip to main content

Gemeente Wageningen heeft een grote stap vooruit gezet in parkeerbeheer door de implementatie van ParQ, een gebruiksvriendelijke SaaS-applicatie ontwikkeld door Qualogy. ParQ maakt het beheren van parkeervergunningen efficiënter en klantvriendelijker.

De oude hybride parkeersystemen van Wageningen zijn vervangen door deze moderne oplossing, wat zowel intern als voor vergunninghouders grote voordelen biedt. Marian van der Stok, functioneel applicatiebeheerder, Paulisca van Telgen, informatie adviseur en Gerwin Donkers, functioneel applicatiebeheerder van de gemeente Wageningen delen in het volledige blog op de ParQ website hun positieve ervaringen over deze overgang.

Qualogy’s actieve rol in de implementatie en het continue verbeterproces van ParQ wordt benadrukt. De tweewekelijkse updates en klantgerichte aanpak hebben bijgedragen aan een soepele overgang en tevreden gebruikers.

De volgende stap voor Wageningen is de verdere digitalisering van het parkeerbeleid, waarbij uitdagingen liggen in het integreren van zakelijke en bezoekersvergunningen in het systeem. Het streven is naar een hoofdzakelijk digitale benadering, met ruimte voor maatwerk in uitzonderlijke gevallen.

Alles over deze samenwerking en de ervaringen van gemeente Wageningen met ParQ, lees je in het volledige blog op de ParQ website.

Lees het volledige blog op de ParQ website

Niet alleen ParQ wordt door Qualogy in eigen beheer ontwikkeld. Meer over onze dienst productontwikkeling lees je hier.

Leave a Reply