Skip to main content

In het kader van het 25-jarig Qualogy jubileum ontvingen we in Rijswijk een speciaal bezoek van Eric Bavelaar, de voorzitter van Vexpan. Vexpan is het Platform Parkeren Nederland en biedt een platform aan zowel publieke als private partijen in de parkeersector. Het platform faciliteert kennisontwikkeling en draagt actief bij aan de vorming van de identiteit en het imago van de parkeerbranche. Dit bezoek stond niet alleen in het teken van ons jubileum, maar ook onze recente toetreding tot Vexpan eind 2022. Een belangrijke stap in onze voortdurende groei en ontwikkeling binnen de parkeerbranche.

Sinds onze toetreding tot Vexpan is ParQ contactpersoon Eric Kranenburg een vertrouwd gezicht geworden bij diverse Vexpan-bijeenkomsten. Bovendien heeft collega Perry Meezen, geïnspireerd door een ontmoeting met bestuurslid Ties de Groot tijdens de nieuwjaarsreceptie van 2023, een boeiend webinar verzorgd over Data & Parkeerbeleid.

Tijdens het recente bezoek, deelden we onze verhalen over hoe we in het parkeerdomein terecht zijn gekomen en hebben we het ParQ team voorgesteld. ParQ is een door Qualogy ontwikkeld state-of-the-art SAAS-platform voor het verstrekken en beheren van parkeerproducten, dat al door diverse gemeenten wordt gebruikt. Dankzij het gebruiksvriendelijke zelfserviceportaal kunnen vergunninghouders hun vergunningen zelfstandig beheren.


Op de foto van links naar rechts: Steven Sharma, Eric Kranenburg, Eric Bavelaar en Paul Mehilal.

Ons lidmaatschap van Vexpan is een strategische keuze geweest. Bij Qualogy streven we ernaar de behoeften van onze klanten te peilen en tegelijkertijd samen te werken met verschillende stakeholders binnen de parkeerbranche. Onze samenwerkingen met partners zoals Monit data, HAAL Centraal en SKIDATA zijn essentieel om maximale dienstverlening aan onze klanten te kunnen bieden.

Deze nauwe betrokkenheid bij branchevereniging Vexpan stelt ons in staat onze kennis en oplossingen te delen, wat essentieel is voor onze voortdurende groei en innovatie. We waarderen de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten op bijeenkomsten en congressen, maar ook het persoonlijke inzicht dat we verkrijgen door organisatiebezoeken zoals deze.

We kijken uit naar de komende 25 jaar vol innovatie, groei en succesvolle samenwerkingen. Proost op een toekomst vol mogelijkheden en verdere ontwikkelingen in de parkeerbranche!

 

Meer informatie over ParQ lees je op de ParQ website: https://parq.nl/ of volg voor al het ParQ nieuws en -ontwikkelingen via de ParQ bedrijfspagina op LinkedIn.

Leave a Reply