Skip to main content

Qualogy AI-dag, vrijdag 8 september 2023

AI vormt de kern van toekomstige innovatie en wij zijn er klaar voor. Als relatie van Qualogy willen we je graag ondersteunen in de uitdagingen, risico’s en voordelen die AI nu en in de toekomst zal brengen.

Bij Qualogy geloven we dat voorbereiding essentieel is, daarom hebben we onder andere een AI-handboek ontwikkeld voor onze medewerkers. Dit handboek omvat geavanceerde AI-tools die door ons zijn getest en geverifieerd, waarmee onze teams hun creativiteit en prestaties kunnen versterken. Daarnaast doen we veel aan interne en externe kennisdeling, ook op het gebied van AI.

QUALOGY AI-DAG
Onze Qualogy AI-dag belicht niet alleen de krachtige mogelijkheden van AI, maar benadrukt ook de ethische verantwoordelijkheden en kansen die het met zich meebrengt. Een dag vol boeiende presentaties door onze eigen professionals, externe sprekers en livestreams vanuit Paramaribo met kennissessies door onze collega’s van Qualogy Caribbean. Allemaal met het doel om de inzichten en ervaringen te delen die we hebben opgedaan als AI-pioniers.

Wij geloven in de kracht van samenwerking en delen graag onze kennis en expertise met jou. Jouw aanwezigheid op deze dag zal ons in staat stellen om gezamenlijk de horizon van AI te verkennen en te begrijpen hoe het de toekomst vormgeeft.

Als relatie van Qualogy ben je van harte welkom op de Qualogy AI-dag op vrijdag 8 september in Rijswijk. Laat jouw vaste contactpersoon weten dat je aanwezig bent. Kan je er helaas niet bij zijn maar wil je wel meer weten over wat Qualogy op het gebied van AI voor jou en jouw organisatie kan betekenen? We nemen je graag mee in de wereld van AI. Contact ons voor meer informatie.

 

Locatie en contact

Qualogy
De Bruyn Kopsstraat 9
2288 EC Rijswijk (Z-H)

info@qualogy.com
+31 (0)70 319 50 00

Bekijk ook onze andere blog artikelen

Nieuws

De must voor iedere Oracle Database ontwikkelaar

Leo amet faucibus volutpat sit. Habitant in malesuada diam elementum non fermentum velit. Faucibus fermentum…
Nieuws

De gemeente Schiedam verstrekt RVV

Leo amet faucibus volutpat sit. Habitant in malesuada diam elementum non fermentum velit. Faucibus fermentum…
Nieuws

Qualogy Diamond sponsor van Apex World 2023

Leo amet faucibus volutpat sit. Habitant in malesuada diam elementum non fermentum velit. Faucibus fermentum…